какво иска още ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
какво иска още ?
Здравейте.. трябва ми много спешно вашата помощ. Преди времи писах че цопнах в локва и колата огасна. Както и да е сменихме всичко .. кабели бобина датчик на хол и пак не палеше. Последно смених шайбата на вала и запали. От тогава нямах никакви ядове.Сутрин палеше на четвърт сичко беше ок до днес. Заваля скапания дъжд и с едно на ум карах много внимателно но пущината пак угасна... Дръпнахме я запали поработи малко и пак угасна... е вече не може и с дърпане. Какво е това чудо секи път ли като вали аз ше е карам на сервиз??? Дадох за шайба 160 лева 2ра ръка и ся ако пак е от нея направо незнам... Колата е и на газ и на бензин с М40 мотора. От централния кабел не подава искра или ако подаде ще е някаква умряла... когато реши дава когато не няма... и само като е мокро... Нека тези който са имали подобен проблем просто да дадът малко съвети какво да гледам и да барам ... БМВ-то го взех скоро и не мога да се съглася че като види малко вода и почват проблемите... просто има някаде нещо нередно и трябва да разбера какво е то....
Имам и един въпрос специално за датчика на хол и тази шайба... Възмойно ли е като се намокрят те да дават проблема ?????????//?????
Благодаря ви предварително ....
Имам и един въпрос специално за датчика на хол и тази шайба... Възмойно ли е като се намокрят те да дават проблема ?????????//?????
Благодаря ви предварително ....
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
Гледах е там буксата но не успях да е сваля... незнам как и беше тъмно.. не посмях да е ръчкам повече. Уж карах бавно с не повече от 30 40 ... Ако съм намокрил компа какво да правя ?????
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Буксата за да я свали6 има една телена скоба на нея, дето се натиска навътре. Компа ако си го намокрил, по пътя на логиката, какво трябва да му направи6?? 

- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
Хм .... запали... снощи е спуках на дърпане изхабих и акумолатора и нещеше и нещеше да запали. Тази сутрин я пробвах отново но акумолатора отказа да завърти дори малко.. Както и да е хванах си такси и отидох до работа. Взех служебната и се върнах при мойта. Сложих и акумолатора от служебната и запали на четвърт... Оставих е и викам неска цял ден ще карам с акумолатора на БМВ-то и ще се зареди. На сега се прибирам и реших пак да е запаля... е нямаше ядове запали си но ми е интересно какво толкова се мокри че да не иска да запали
Когато се намокри гледах около кабелите дистрибутора и бубината ... там сичко си беше сухо .... Единственето нещо за което се сещам е датчика на хол. Ще съм ви благодарен ако ми разесните запалителната система... как от каде и кое на кое дава ток за да излезе искра от централния кабел към дистрибутора защото вече за втори път ми спретва този номер и няма искра...

5 мнения
• Страница 1 от 1