Ниски обороти м52
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Ниски обороти м52
С м52 съм...и от една седмица нещо му стана!Като го запаля студен работи добре...оба4е като загрее падат доста оборотите на 500,600!И работи гадно,сеедно е отказал некой цилиндър?!
Да ходя ли на диагностика?

- inseCT
- младши ентусиаст
-
Аааа понеже от теб чувам за стъпково мотор4е колега...даи малкоинфо за него,каде се намира и как да го изчистя,и кво представлява? 

- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
- inseCT
- младши ентусиаст
-
EnimEn написа:чакай бе, и моя м52 при загрял двигател стиха на 600 ...
Абе незнам..ма просто се усешта 4е са ниски...работи гадно и тресе леко що тръгва да гасне.Ткав е симптома

Re: Ниски обороти м52
inseCT написа:С м52 съм...и от една седмица нещо му стана!Като го запаля студен работи добре...оба4е като загрее падат доста оборотите на 500,600!И работи гадно,сеедно е отказал некой цилиндър?!Да ходя ли на диагностика?
E как разбра че обор. са 500-600 като не си ходил на диагност. ? Друг е въпроса че не работи добре.
Виж на моята обор. ама това са към 750-780

- inseCT
- младши ентусиаст
-
ivoo написа:inseCT написа:С м52 съм...и от една седмица нещо му стана!Като го запаля студен работи добре...оба4е като загрее падат доста оборотите на 500,600!И работи гадно,сеедно е отказал некой цилиндър?!Да ходя ли на диагностика?
E как разбра че обор. са 500-600 като не си ходил на диагност. ? Друг е въпроса че не работи добре.
Ми така ми седи стрелката като при теб в положение като е студен мотора,като е загрял вече пада още стрелката точно на 5,6 стотин...

- EnimEn
- ентусиаст
-
inseCT написа:ivoo написа:inseCT написа:С м52 съм...и от една седмица нещо му стана!Като го запаля студен работи добре...оба4е като загрее падат доста оборотите на 500,600!И работи гадно,сеедно е отказал некой цилиндър?!Да ходя ли на диагностика?
Ми така ми седи стрелката като при теб в положение като е студен мотора,като е загрял вече пада още стрелката точно на 5,6 стотин...
да ти кажа и на мен леко ми тресе, ниски са и, прав си. Аз утре съм на диагностика (поради други причини), ако искаш изчакай и утре вечер ще ти пиша какво е било
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
inseCT написа:ivoo написа:inseCT написа:С м52 съм...и от една седмица нещо му стана!Като го запаля студен работи добре...оба4е като загрее падат доста оборотите на 500,600!И работи гадно,сеедно е отказал некой цилиндър?!Да ходя ли на диагностика?
Още на студен двигател са ти ниски оборотите.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- EnimEn
- ентусиаст
-
Диагностиката (поне при мен) показа, че 5-та бубина е спирала да работи. + тва катализатора ми е за изхвърляне... (виж си и своя катализатор)
- inseCT
- младши ентусиаст
-
EnimEn написа:Диагностиката (поне при мен) показа, че 5-та бубина е спирала да работи. + тва катализатора ми е за изхвърляне... (виж си и своя катализатор)
Аз нямам катализатор...на негово място има заварена неква тръба!Иначе и ас утре отивам на диагностика...да видя кво ше излезе...

- Loewe
- младши ентусиаст
-
Стрелката при мен показва като на снимката когато е студен, после постепенно пада като загрее на 1вата черта, работи равномерно, без притрисания и странни шумове, грам да не става въпрос за гаснене. Според мен това е нормалното, не знам колко оборота точно са, но като загрее трява да отиде на 1та стрелка!
ПП. 6-так е тва все пак, а те са известни с равномерното си работене;) Даже като има леко пусната музика лайци са ме питали дали двитателя е изгаснал
ПП. 6-так е тва все пак, а те са известни с равномерното си работене;) Даже като има леко пусната музика лайци са ме питали дали двитателя е изгаснал

“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.
- inseCT
- младши ентусиаст
-
Loewe написа:Стрелката при мен показва като на снимката когато е студен, после постепенно пада като загрее на 1вата черта, работи равномерно, без притрисания и странни шумове, грам да не става въпрос за гаснене. Според мен това е нормалното, не знам колко оборота точно са, но като загрее трява да отиде на 1та стрелка!
Знам колега...тва е железен двигател,един приятел като я кара мойта един път и на сфетофара незнаеше да ли работи или е изгаснала...ама сега нещо не е в ред определено...не иначе преди си работеше над първата стрелка...кам 700,750 оборота...просто не се чуваше и не тресеше като сега

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2