вьпрос е36м43
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- edinak
- Потребител
-
- Кара: e36compact
- Мечтае да кара: x5
вьпрос е36м43
здравейте от скоро сьм собственик на е36м43 и искам да питам за теста с реалните км какво означават второ . трето и т.н. показания
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- edinak
- Потребител
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Затаковай тестовете и наблегни в прочитането на този подфорум, ако ти е интересна колата де.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
първото е кода на държавата за която е произведено мисля ,и не са реалните км ,те не излизат при теста ,реално няма начин да ги разбереш
- aleksievniki
- Потребител
-
По добре не прави такива тестове да не ти стане лошо като видиш цифрите.Аз за това не съм правил такъв тест.Ако нямаш проблеми с колата изобщо не се занимаваи с никви тестове.
напротив - поне от любопитство трябва да се порови човек. и не виждам причина да ти стане лошо, най много да придобиеш повечко инфо за колата си. което е и фумкцията на тези тестове.
за реалните километри - едно е сигурно - че не са по малко от това което показва.. и ако е около 200 хил най вероятно да са реални и да не е пипана.
доста е говорено че 15 годишна кола вероятността да е около 100 хил е нищожна.
за реалните километри - едно е сигурно - че не са по малко от това което показва.. и ако е около 200 хил най вероятно да са реални и да не е пипана.
доста е говорено че 15 годишна кола вероятността да е около 100 хил е нищожна.

Моята я взех на 198 000км, `97 година! И един колега вика ела да ти покажа един тест на таблото да видиш реалните километри!Та като видях 360 000 км една седмица после ходих като настинал
!
п.с. Добре, че беше форума да разбера, че това изобщо не е вярно, а било някякъв тест на таблото дето показвал незнам си какво.....
Така, че карай си колата без да си създаваш излишни главоболия!

п.с. Добре, че беше форума да разбера, че това изобщо не е вярно, а било някякъв тест на таблото дето показвал незнам си какво.....

Така, че карай си колата без да си създаваш излишни главоболия!

re
Колега, М43 е най-екологичния мотор в гамата на Е36! Доста здрав е също, така че сипвай готино масло и си карай колата 

///M Club Member
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Re: re
ПотвърждавамSkyWalker написа:Колега, М43 е най-екологичния мотор в гамата на Е36! Доста здрав е също, така че сипвай готино масло и си карай колата

- edinak
- Потребител
-
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Това за Километрите незнам колко е вярно е поне аз не вярвах в него и затова не го правих на колата си но един ден един познат седна и вика чакай ти покажа нещо и хоп излезнаха километрите и знаете ли какво показа?Същото което си показва поначало
а сега де кое е вярното според вас
при положение че и на теста ми вади това което си пише постоянно

12 мнения
• Страница 1 от 1