Съединителя буксува
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Съединителя буксува
На първа върти гуми и като вкарам втората и дам газ почва да буксува съединителя.
Как да разбера какво точно да му сменя.Колко струва феродовия диск и смяната му?Щото ми казаха че няма смисъл да сменям целия съединител.
Как да разбера какво точно да му сменя.Колко струва феродовия диск и смяната му?Щото ми казаха че няма смисъл да сменям целия съединител.

Re: Съединителя буксува
katev написа:На първа върти гуми и като вкарам втората и дам газ почва да буксува съединителя.
за цените .. виж тази тема
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=44553
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Сменяш целия комплект най-добре за да няма после фалове в близките км. Sachs комплект 400-500лв със смяната, тоя другия забравих как се казваше по-евтин 300 някъде valeo ли беше не помна ма sachs е the best.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
ако притискателя не е надран и няма видими износвания може да смени само феродовия ,но е добре да се смени и лагера
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Май най- добре всичко на куп, че после да няма пак сваляне, щото и работата по смяната си е бая пара.
не се лъжи бате да вземеш само феродовия ,зимай комплекта
щото аз така се преебах да му еба тиииииииииитттттт майката,вземах само феродовия+лагера.....маистора свали и се оказа спукан притискател
,та хвар4ах за притискател то беше и неделяяяяяя
колата разглобена.....педерасчетата на симион се счупиха да слагат горница,аз на предишния ден бях проверил цените......накрая взех комплект защото ми го даде един пич за 200лв,а другите шибалници ми искаха 160 само са притискатела,а работата си е много за свалянето му

Аз на мойта колица смених само феродовия и лагера ... майстора ми каза че притискателния бил добър и нямало смисъл да се сменя.Зеха ми 100 кинта за работа а за части към 150.Препоръчвам ти да не караш така колата че ако денферните пружини са на огледалния диск и го прецакаш цифрите са много сериозни... 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Майстор
Някой знае ли добър майстор и не много скъп да ми смени съединителя, близо до Студентски Град?
Писна ми от майстори, които се учат на моята кола

Майстор
Някой знае ли добър майстор и не много скъп да ми смени съединителя, близо до Студентски Град?

Майстор

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Le Transporteur написа:Тия комплекти за 300-350, нещо по-специални ли са?
Ако говорим за М50,М52 Б20 и нагоре,тази цифра е повече от нормална...даже малко евтинка

deyan_gg написа:...
Никола Дановски - 0878872864 това е човека от личен опит ти го казвам

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2