318 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Maverick81
- Потребител
-
- Кара: BMW Е46
- Мечтае да кара: BMW E34
318 TDS
Здравейте! Имам 318 TDS, в началото ми бръкна доста сериозно в джоба за ремонт и консумативи и съжалявах, че съм я купил. Взех я без диагностика внос от Италия и сега вече знам, че от Италия кола си не е работа. Но за 9 месеца, в който я карам и въпреки забележките по купето, си промених мнението. Двигателя се оказва доста здрав поне засега и до момента нямам сериозни проблеми. Вече знам, че когато и да купя пак кола пак ще е БМВ! Реших да си я запазя, пък и като гледам какви точилки се продават и не могат да се продадат за малко пари, моята трябва да я подаря. За жалост БМВ стана новия ГОЛФ или ВЕКТРА и всеки трети вече кара БМВ. Сега искам да си оправя купето и се интересувам дали фаровете на ИНПРО могат да се монтират на КОМПАКТ, защото в сайтовете не пише дали стават за КОМПАКТ, а пък аз искам такива. Разбрах, че китайските не са качествени и се ориентирах към тези. Ако някой има снимка как работят тези фарове ще съм благодарен да ги видя. Интересува ме също къде в Пловдив мога да си ги закупя или от София в краен случай. Искам да попитав може ли да се разбере по VIN годината на производство или това е годината на регистрация. Почти съм сигурен, че ме метнаха, когато и правих каското. Казаха ми при оценката, че от някаква буква се разбирало, че колата е 1995, което ми бутна оценката и вдигна процента! По VIN излиза, че е в края на 1996. Не знам кое е вярно, но ще сменям застрахователя май
Дано не предизвикам смях с тази тема, но ще се радвам да ми отговорите на въпросите.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Тоя филм с излизането от парите съм го гледал и аз
Пусни тук VIN-номера и първия, видял темата, ще го разширфрова.
Между другото, пусни снимки да й се порадваме и ние.

Пусни тук VIN-номера и първия, видял темата, ще го разширфрова.
Между другото, пусни снимки да й се порадваме и ние.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
InPro-то може да се слага на всяко Е36, независимо от шаси-то... фаровете са универсални за Е36... що се отнася до VIN - в него е записана година/месец/ден на производство, не на регистрация... това е логично, щото той се записва на определените места по шасито когато колата се произведе, а не когато се регистрира
След малко ще ти кажа снимки на InPro-то да видиш как светят
P.S. Ето снимките:

След малко ще ти кажа снимки на InPro-то да видиш как светят

P.S. Ето снимките:

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Eбати малоумниците,за пръв път виждам кола произведена 1996 да я пишат по каско 1995
Тва в коя компания

Тва в коя компания

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Колега, фаровете стават, единствения *** е че ти трябват буксите за фарове от седан,купе,кабрио,туринг. Режеш троите букси, слагаш "нормалните" и си готов. Ако имаш нужда от съпорт свиркай, преди месец го ядох тоя *** и съм в час 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ай, верно че компота използваше някви.... т'ва не е ли всъщност USA стандарта? И за кво го използват на компотите не ми е ясно...
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
И аз много се чудих докато не ми обявиха цена на преходника... 49€
Купих 2 букси от Сонни, ножицата и хайде

- Maverick81
- Потребител
-
- Кара: BMW Е46
- Мечтае да кара: BMW E34
318 TDS
Мерси колеги за вниманието! Качих снимки на колата в моята галерия и може да я видите! Има много работа по нея, но аз ще си я стегна постепенно. Първо фарове, джанти и т.н. Видях само едни кристални стопове в Redline-tuning.com, ама мисля че няма да отиват на цвета на купето и засега няма да ги барам. Ако намеря черни или silver ще си ги нупя, ако изобщо има такива за КОМПАКТ. А фаровете, който Mollov показа са уникални и определено си заслужават парите. Изобщо няма да се замислям за тях. Доста пари са ама си струват. Каското и е в БУЛСТРАД и те гледаха колата по EuroSchwake и я определиха 1995 г. VIN и е AS13671. Ще ги сменям, но трябва да проуча кой са най-добрите. Кажете от кои сте доволни и кои не. А за монтажа на фаровете почти сигурно ще трябва помощ, но нека ги купя първо...
Друго, което ме интересува е дали е 100%, че нямам airbags, ако лампичката не свети при стартиране или може да е изгоряла. Трябва да са 2, но кой ги знае италианците Трябва да отида да проверят и това, ако в Пловдив има такъв сервиз.
Друго, което ме интересува е дали е 100%, че нямам airbags, ако лампичката не свети при стартиране или може да е изгоряла. Трябва да са 2, но кой ги знае италианците Трябва да отида да проверят и това, ако в Пловдив има такъв сервиз.
8 мнения
• Страница 1 от 1