За ксенона и габаритите при Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
За ксенона и габаритите при Е36
Странно но факт - отивам в последователно в Шел, Темпо и Петрол...с ясната ми съл да си купя бели диодни крушки за габаритите...Нооо и на трите места ми твърдят, че такива крушки не съществуват
Второто нещо...което ме озадачи е, че не знаят какъв размер точно трябва да ми продадат
Та - знам, че има такива крушки...можете ли да ми кажете къде да отидаи и да ми кажат, че съществуват и имат
Другото - в момента съм с ксенон 4300k има ли някой с такъв на Е36...ако може да ми каже, какви точно крушки да взема за габаритите (с жълтите е отврат), за да не си взимам 20 комплекта преди да стигна до този, който ще върши работа
Благодаря предварително

Второто нещо...което ме озадачи е, че не знаят какъв размер точно трябва да ми продадат

Та - знам, че има такива крушки...можете ли да ми кажете къде да отидаи и да ми кажат, че съществуват и имат

Другото - в момента съм с ксенон 4300k има ли някой с такъв на Е36...ако може да ми каже, какви точно крушки да взема за габаритите (с жълтите е отврат), за да не си взимам 20 комплекта преди да стигна до този, който ще върши работа

Благодаря предварително

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- batkoto
- младши ентусиаст
-
Габаритните ти крушки са без цокал това беше достатачно да кажа като си взимах моите. Аз съм с диоди, които светят точно като ксенон. Бяла светлина. Много интересно стоят, точно като очички, а на ксеноновите ти фарове ще са чудо. Та на мен ми струваха 2лв.
тук в Стара Загора. Не те знам откъде си, но ако имаш път насам 0895669411, ако не пиши откъде си? Все ще измислим нещо.
Аз обаче имам един вапрос към теб. Да дадеш повече инфо за тези ксенони. Обаче най-много ме интересува как светят и какви пари са ти стрували. Ако може и някоя снимка да пратиш с вида на светлината, понеже пазара се напални с ментаци и не знам какво да си взема, а имам голям мерак. Ако случайно в нета знаеш къде има инфо за тях дай линк... Благодаря предварително!!!

Аз обаче имам един вапрос към теб. Да дадеш повече инфо за тези ксенони. Обаче най-много ме интересува как светят и какви пари са ти стрували. Ако може и някоя снимка да пратиш с вида на светлината, понеже пазара се напални с ментаци и не знам какво да си взема, а имам голям мерак. Ако случайно в нета знаеш къде има инфо за тях дай линк... Благодаря предварително!!!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз на Илиянци по тунингистките сергии съм виждал
А някой има ли идея за крушки Н4 за халогените какви да взема, че да светят близо до 8000К?

А някой има ли идея за крушки Н4 за халогените какви да взема, че да светят близо до 8000К?
batkoto написа:....
Благодаря ти за изчерпателният отговор...за съжаление съм чак в София

Ксенона скоро го сложих и още не мога да споделя мнение, тъй като съм я карал само през деня и в здрач

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
mafia написа:...

H4 Халогени?

не са ли всички с Н1 цокъл?
или става въпрос за халогенна крушка за фар на компакт Н4?
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
то читави H7 крушки подминават 30 лв/броя че клонят към 40 ,то направо ксенон да си сложи човек ,тука по нашия край има тайвански ксенон 6-8к за 200 лв с монтажа
///MapTo написа:mafia написа:...
![]()
![]()
![]()
H4 Халогени?![]()
не са ли всички с Н1 цокъл?
или става въпрос за халогенна крушка за фар на компакт Н4?

ни компакт имам...ни Н4 търся

Питам просто кви крушки да взема и за халогена...най-близко по цветова гама до 4300К ксенон

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
а защо не ги махнеш халогените ?
на мен като не ми работише ангел очите
си бях махнал халогените защото наистина не ме кефеше
на мен като не ми работише ангел очите

4 8 15 16 23 42
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Н1 исках да кажа де. Или поне така пише на крушката на халогена. Н4 са тия, дето са сълги и къси в една май 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bum_bum написа:Н1 исках да кажа де
OSRAM BLUE VISION е твоята крушка в такъв случай...карах с такива на халогените,но изгоряха,тъй като са ми напукани халогените от едно мероприятие и събираха конденз...и колегата Mollov кара с такива на късите и изглеждат доста прилично като за 9-12лв на крушка

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
OSRAM COOL BLUE е крушката, аз съм с такива на дългите и съм много доволен, на късите съм с ксенон 6000К, но неговата светлина като визия неможе да се достигне с обикновенна крушка. 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;