ABS проблем - ту бачка, ту не!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
ABS проблем - ту бачка, ту не!
Не знам какво му става на АБС. Когато запаля колата - лампата изгасва и сичко е точно, но като покарам (удари в някоя копка или нещо такова) светва веднага и колата остава без АБС. Гася, паля - сичко е точно ...
Ще ходи на диагностика, но малко по-нататака, че сега финансите ме притискат отсякъде. Питам просто какво да очаквам
Прегледах почти всички теми, но не намерих подобна, само една такава видях, но не ми помага ...
Лека вечер!
Ще ходи на диагностика, но малко по-нататака, че сега финансите ме притискат отсякъде. Питам просто какво да очаквам
Прегледах почти всички теми, но не намерих подобна, само една такава видях, но не ми помага ...
Лека вечер!
- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Погледни си датчиците на колелата. Щом става най-вече като минаваш през дупки сигурно или някой се е разкачил или както каза колегата някой кабел е изтънял.
Аз го имам същия проблем и ще ходя на диагностика, но да питам и аз нещо че не ми е ясно. Комп-а на ABS-а има ли памета или за да се открие какъв е проблема трябва да е светнала лампата?
Аз го имам същия проблем и ще ходя на диагностика, но да питам и аз нещо че не ми е ясно. Комп-а на ABS-а има ли памета или за да се открие какъв е проблема трябва да е светнала лампата?
- Dicho_bmw
- Потребител
-
- Кара: Е46 320i 00`/E61 530D 07`
- Мечтае да кара: червено E 30 M3
Колеги и аз го имам същия проблем,само че на мен ми светка като запаля някой път без да скачам в дупки и като огася колата, и посля я запаля отново няма проблем! Трябва да го поогледам и аз!
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Dicho_bmw написа:Колеги и аз го имам същия проблем,само че на мен ми светка като запаля някой път без да скачам в дупки и като огася колата, и посля я запаля отново няма проблем! Трябва да го поогледам и аз!
така де, тва с дупките беше леко пресилено

- dakata82
- Потребител
-
- Кара: BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW X5
колеги и аз го имам този проблем ходих на диагностика и ми казаха дат4ик на педала за спира4ките помислих 4е може да е стоп ма6инката и да е сварзана не6то с абс но се оказа 4е наистина има о6те един дат4ик освен стоп ма6инката на педала провериь в камор и другата седмица 6те ходиа да го взема за6тото е само 20 лв ако има ефект 6те пи6а а между времено ако ниакои открие от какво може да е да пи6е
BMW е съвършена кола эа ценители 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
dakata82 написа:колеги и аз го имам този проблем ходих на диагностика и ми казаха дат4ик на педала за спира4ките помислих 4е може да е стоп ма6инката и да е сварзана не6то с абс но се оказа 4е наистина има о6те един дат4ик освен стоп ма6инката на педала провериь в камор и другата седмица 6те ходиа да го взема за6тото е само 20 лв ако има ефект 6те пи6а а между времено ако ниакои открие от какво може да е да пи6е
Къде е този датчик, педала, помпата?!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- dakata82
- Потребител
-
- Кара: BMW 525d
- Мечтае да кара: BMW X5
10 мнения
• Страница 1 от 1