КЛАПАНИ ЗА ПАРНОТО.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bavareca13
- Потребител
-
КЛАПАНИ ЗА ПАРНОТО.
тези клапани за парното всички модели ли ги имат или само тези с клима.аз карам 318ti компакт и нямам такива клапани.ако да речем са махнати трябваше да има излишна букса ,а аз нямам.може ли от това да нямам парно и на високи обороти.термостата ми е сменен,колата загрява нормално,но парно няма.сега съм свалил радиатора на парното и ще го чистя,кажете как.БЛАГОДАРЯ!!!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Фабрично няма кола без такъв клапан(и), нали трябва да регулираш колко искаш да ти е топло в купето, а лятото да спреш циркулацията.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bavareca13
- Потребител
-
...и нали където е радиатора има клапа която го изолира...Le Transporteur написа:Фабрично няма кола без такъв клапан(и), нали трябва да регулираш колко искаш да ти е топло в купето, а лятото да спреш циркулацията.
a
Ами при мене има един компот 316 и също няма клапани за парно ,парното си работи .Днес смених радиатира и го пробах има и топло и студено.Но е имало печка и са махнали в Германия ,
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: a
krasi_bmw написа:Ами при мене има един компот 316 и също няма клапани за парно ,парното си работи .Днес смених радиатира и го пробах има и топло и студено.Но е имало печка и са махнали в Германия ,
Е Краси как се регулира топло-студено, ако няма клапан?!
с
знам ли ,нещо е преправено ,заради печката .Много си личи .А за другите коли като голфа например ,самата струя на въздуха се измества дали да минава през радиатора на парното ,или влиза директно .Това го прави една клапа и затова няма смисъл за спиране на радиатора от приток на топла вода ,върви си постоянно.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Това дават за компакт http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=64&fg=18 , вероятно е долната скица
- bavareca13
- Потребител
-
Re: с
ТОЧНО ТАКА Е И ПРИ КОМПАКТА!krasi_bmw написа:знам ли ,нещо е преправено ,заради печката .Много си личи .А за другите коли като голфа например ,самата струя на въздуха се измества дали да минава през радиатора на парното ,или влиза директно .Това го прави една клапа и затова няма смисъл за спиране на радиатора от приток на топла вода ,върви си постоянно.
- bavareca13
- Потребител
-
ПРИ МЕН Е ЕТО САМО ТОВА http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=64&fg=15Le Transporteur написа:Това дават за компакт http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=64&fg=18 , вероятно е долната скица
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Бах маа му..
Казваш си проследил цялата магистрала от мотора до радиаторчето, е нема и нема..

Казваш си проследил цялата магистрала от мотора до радиаторчето, е нема и нема..
- bavareca13
- Потребител
-
Да ,сигурен съм че няма.В момента колата ми е разглобена,свалил съм половината табло и отпред в капакарешетки ламарини и др.,свалил съм и радиатора на парното,клапани няма.(НЕ КЛАПА)Ако е имали и са свалени щеше да има кабели с букси,нали?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- lycantropa
- Потребител
-
Относно БМВ 320и
Имам от скоро БМВ 320и и не мога да му включа парното моля ви подскажете нещо 

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2