Не пали .. къде да ровя ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i M40
Не пали .. къде да ровя ?
Здравейте .. Скоро си взех бмв-318 и .. съм много доволен от колицата обаче възникна голям проблем за мен тъй като не съм запознат с този модел кола и ще ви бъда много благодарен ако малко ме светнете.. Та проблема е че от както влязъх в една голяма дупка пълна с вода и угасна. Запали после но трудно. После пак загасна и имаше 2 часа борба докато запали отново. Днес пак е запалих с 1000 зора и викам ще я оставя да поработи 20-тина минути и така после си палеше без проблем. Да обаче отидох с нея на кафе и когато истина пак молби да запали ... ровя там кабелите около бубината и ако реши пали. Сега последно вече ми отказа категорично и се чудя къде да пипам още. Установих че от централния кабел няма искра и идва от време на време. Когато ровя из кабелите явно бутам нещо и искрата идва и тогава пали ,другото интересно нещо е че когато варна от контакт някакво реле при бушоните започва да щтрака. От какво може да е това аз нямам идеи вече. Кабели проверих сварзвах ги наново да не би някой да не контактува добре уж всичко е ок .... Какво да правя още помогнете... Благодаря ви предварително
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
Всичко съм проверил братле но все още не съм открил проблема. Днес ме светнаха за датчика на коляновия вал но не ми остана време от работа. Утре евентуално ще го погледна... Възмойно ли е да е взел повече вода и да се прецака????
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Митко Ганчев написа:А дали не си намокрил компа? То за това си трябва бая локва де, ама де да знаеш;)
Магии стават, ако е налазил с дясната гума и ваната под чистачките е била пълна с вода(запушени жалузи)...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Don_Mandragon
- младши ентусиаст
-
- Кара: M40B18 '93
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Хм...и аз бях така но така и не установих причината....минах през брутална серия от локви...спирам пред кафето...тръгвам да си ходя след час...ядец...
запали как да е...ама цъка...прекъсва ....патка...
ключето веднага и развъртях бобините...одухах ги с въздух стабилно...слагам пак
и пак -
ядец
прибрах си се удома...на другата сутрин сичко ток и жица
а като стана дума за компа на колата.... в моя като го раздрусам нещо има вътре...де потраква
ама кво е..така и неразбрах 

- bmwmaniq
- кандидат ентусиаст
-
Le Transporteur написа:Митко Ганчев написа:А дали не си намокрил компа? То за това си трябва бая локва де, ама де да знаеш;)
Магии стават, ако е налазил с дясната гума и ваната под чистачките е била пълна с вода(запушени жалузи)...
Ами да с дясната гума цопнах ама не беше кой знай каква локва аз през реки успях да мина пък през някаква керлива локва угасна... Е какво излиза сега ... когато има локви караш с 30 ... тва е срамота ми се струва ... неска майстора каза този датчик на хол бил прецакан незнам дали става въпрос за същия който е доло на коляновия вал. Сменил го и запалила ама и угасвала сега щял да сменя и шайбата... немога да разбера на нея пък какво и става като се намокри или се сменят комплект ли незнам вече.. Баси няма и 1 седмица още от когато си зех уж колата мечта аибаси проблемите дава... четох тука за някълъв алуминиев капак одоло под двигатела та да питам този капак не трябва ли да си го има или си го слагаш допълнително???? Все трябва да има начин да се предпази тази глупост от вода ....
9 мнения
• Страница 1 от 1