За колко горе долу най-малко може да се намери прилична и-ск
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
За колко горе долу най-малко може да се намери прилична и-ск
За колко горе долу най-малко може да се намери прилична и-ска. Под 5000 може ли ? ??
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Добър вечер!
Виж какво се получава- "прилична,ис-ка, до 5000лв."
мнение:
-приличната ис-ка, не ще до 5000лв.
-ако ис-ка до 5000лв, то тя няма да е прилична.
Както и да го разбъркаш това в кавичките, резултата е несъвместимост.
А за колко можеш да намериш такава, не се наемам да прогнозирам. Има колеги ,които предлагат добре гледани машини, поогледай.
Виж какво се получава- "прилична,ис-ка, до 5000лв."

мнение:
-приличната ис-ка, не ще до 5000лв.
Както и да го разбъркаш това в кавичките, резултата е несъвместимост.
А за колко можеш да намериш такава, не се наемам да прогнозирам. Има колеги ,които предлагат добре гледани машини, поогледай.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
никакъв шанс.
БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Le Transporteur каза:
"-приличната ис-ка, не ще до 5000лв.
Както и да го разбъркаш това в кавичките, резултата е несъвместимост. "
!!!
Колега, у нас всичко е възможно, вероятно може да се намери такъв автомобил до 5 000лв. / при положение,че няколко теми по-долу колегата GVT показа Е46, 2000г. за 8 500 лв./, но направо не ми се мисли за състоянието му - визирам най-вече пробег с всички произтичащ от него проблеми. Поне на мен ми е направило впечатление, че когато се натъкнех на изгодна оферта в най-разпространените сайтове - мобил дойчланд или аутоскоут, то тя задължително е свързана с пробези от по 230 - 300 000 км....Нека да си сложим ръка на сърцето - колкото и корави машини да са БМВ / а и другите немски марки /, просто това са гранични състояния, малко след които започват проблеми, някои от които имат страховито финансово изражение....
Знам, че веднага ще вземат отношение колеги, чиито автомобили са на подобни пробези....разликата обаче между тях и обявите в мобиле / аутоскоут / е тази, че те си треперят над машините и дето се вика на сън да ги бутнеш, веднага могат да ти кажат всичко по любимото си возило...докато в посочените сайтове....там просто са "направили" добра цена!! Поздрави и успех в откриването на твоята "иска", ако въпроса ти е продиктуван от интерес за такъв модел.!!!

Колега, у нас всичко е възможно, вероятно може да се намери такъв автомобил до 5 000лв. / при положение,че няколко теми по-долу колегата GVT показа Е46, 2000г. за 8 500 лв./, но направо не ми се мисли за състоянието му - визирам най-вече пробег с всички произтичащ от него проблеми. Поне на мен ми е направило впечатление, че когато се натъкнех на изгодна оферта в най-разпространените сайтове - мобил дойчланд или аутоскоут, то тя задължително е свързана с пробези от по 230 - 300 000 км....Нека да си сложим ръка на сърцето - колкото и корави машини да са БМВ / а и другите немски марки /, просто това са гранични състояния, малко след които започват проблеми, някои от които имат страховито финансово изражение....
Знам, че веднага ще вземат отношение колеги, чиито автомобили са на подобни пробези....разликата обаче между тях и обявите в мобиле / аутоскоут / е тази, че те си треперят над машините и дето се вика на сън да ги бутнеш, веднага могат да ти кажат всичко по любимото си возило...докато в посочените сайтове....там просто са "направили" добра цена!! Поздрави и успех в откриването на твоята "иска", ако въпроса ти е продиктуван от интерес за такъв модел.!!!
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

bate raiko написа:Le Transporteur каза:
![]()
![]()
!!!
Ако си навънка макар и редко изпадат читавиколи на добри пари.Взимали сме е36 в перфектно състояние на купето за 700 евро.Човека си мислише ,че е изтропал мотора нопроблема беше в главата.Вече втора година пича си я търкаля и е много доволен.Но в 90% са си кошери в буквалния смисъл.Повечето от нас в форума сме болни мозъци

- pandira
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 09*01*1997
едва ли ще намериш за тези пари подобно зверче
http://www.autogalerie-herten.de/SID3pd ... 1288099218
http://www.autogalerie-herten.de/SID3pd ... 1288099218
Последна промяна pandira на 20 Ное 2007, 23:23, променена общо 1 път
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bate raiko написа: при положение,че няколко теми по-долу колегата GVT показа Е46, 2000г. за 8 500 лв./
Wiskey Tango Foxtrot????

- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Mollov каза:
WTF???
Страница втора, първо мнение на GVT по темата, придружено със снимков материал:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=69334&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Поздрави!!
WTF???
Страница втора, първо мнение на GVT по темата, придружено със снимков материал:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=69334&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
Поздрави!!
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2