вентилатор,таралеж...или?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
вентилатор,таралеж...или?
Знам,че има доста теми за вентилаторите и климатрониците -повечето съм ги изчел,но......
Искам да съм сигурен поне 90% че проблема е от.......?
Накратко колата е с дигитален климатроник,при увеличаване скалата и силата на духане -тя не се променя? духа адски слабо? току що разглобих кората и видях смотания "таралеж" ,но нямам еврейска звезда /сега ще ходя да си купя такава/ .
Въпроса е дали е точно от ТАРАЛЕЖА / 76 лв. от КАМОР АУТО / да го купувам утре или ще е някъде другаде проблема?
Не ми се иска да си сменям части и да се оказва ,че проблема не е от тях /както стана с кондензатора!/
Та Моля някой със същия проблем да ме насочи по-точно как е решил проблема!
Благодаря
Кондензатора и филтъра на купето са сменени!
Искам да съм сигурен поне 90% че проблема е от.......?

Накратко колата е с дигитален климатроник,при увеличаване скалата и силата на духане -тя не се променя? духа адски слабо? току що разглобих кората и видях смотания "таралеж" ,но нямам еврейска звезда /сега ще ходя да си купя такава/ .
Въпроса е дали е точно от ТАРАЛЕЖА / 76 лв. от КАМОР АУТО / да го купувам утре или ще е някъде другаде проблема?
Не ми се иска да си сменям части и да се оказва ,че проблема не е от тях /както стана с кондензатора!/
Благодаря

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
Re: вентилатор,таралеж...или?
blackrider написа:Знам,че има доста теми за вентилаторите и климатрониците -повечето съм ги изчел,но......
Искам да съм сигурен поне 90% че проблема е от.......?![]()
Благодаря
Колега щом вече знаеш каде зимува таралежа

За източник на ток може да ползваш и самата букса - с две 5см парчета изолиран проводник дебел 2кв.см шунтираш между 2-5 и 1-4 , ако шунтираш 2-4 ще окъсиш веригата така че него прави !
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Тука някои колеги са споменали за ремонтиране та въпросното крайно стъпало. Дали някой може да сподели?

ТАРАЛЕЖА / 76 лв. от КАМОР АУТО /
Само да вметна, че май си в грешка защото и аз имам същия проблем... и за тъй наречения "Таралеж" - "КРАЙНО СТЪПАЛО ВЕНТИЛАТОР " в Дару Кар излиза:
Справка за част
Номенклатурен номер : 64116929540
Описание : КРАЙНО СТЪПАЛО ВЕНТИЛАТОР
Ед.цена (с ДДС) : 212.88 BGL
Има наличност
Което означава, че в Камор го подаряват!!!

Поздрави!!!
Likes!!!!
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Да наистина, няма такава цена. От Bosch също го предлагат но и неговата цена е 203 лв. Освен това го няма в наличност. Аз все пак отново да си питам: Някой да го е ремонтирал това?

6 мнения
• Страница 1 от 1