Жабарска му работа :(

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Жабарска му работа :(

Мнение от Richmond » 17 Ное 2007, 1:02

Значи, проблема е следния разглабям кората под волана и какво да видя: КЛЮЧАЛКА на БМВ с ключ на ФИАТ вътре вкаран и закрепен с някаква пластмаска :(, явно това е сложено да лъже системата при палене, и тая ключалка беше прикрепена на 2 жички, който се държат на косъм, не знам как не сме закъсали някъде :evil: :evil: :evil: :evil: Бесен съм, просто нямам думи.
Някой ако може да каже/покаже механизма при паленето, че това трябва да се оправи възможно по-скоро.Ще се ходи до Дару скоро ;(
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 17 Ное 2007, 1:37

Ако си свободен утре,дай да се видим и ще разглабяме мойта кола да гледаш :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 17 Ное 2007, 11:00

Трябва да провериш и дали ключа ти е с чип или не
Дали тази "пластмаса" до патрона не е чипа, залепен директно на ключалката, за да пали :?:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Richmond » 17 Ное 2007, 16:15

tsb_bg написа:Трябва да провериш и дали ключа ти е с чип или не
Дали тази "пластмаса" до патрона не е чипа, залепен директно на ключалката, за да пали :?:

Значи, ключа който е вътре в ключалката е на фиат и е с чип(явно нарочно е с чип), тази пластмаска само седи колкото да държи ключа в ключалката да не се измъкне, то се води като стопер, забравих им името на тези стоперите.То и за това сигурно не ми работи чипа на ключа, заради тази джаджа :evil:
Като се махне, тази ключалка с ключа, неможе да запали колата.Се едно е паднал акумулатора. :help: :help: :help:
В realoem-а, неможах да го намеря смия механизъм,явно немога да боравя с тоя сайт и това е :confused:

Марто, благодаря за предложението, но тази седмица ще ми е доста напрегната и няма да имам никакво време :confused: Аз, когато имам свободно време ще ти пратя Л.С ако имаш възможност да направим нещо по-въпроса. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 17 Ное 2007, 20:49

BMW_F1Team написа:Значи, ключа който е вътре в ключалката е на фиат и е с чип(явно нарочно е с чип) ...
То и за това сигурно не ми работи чипа на ключа, заради тази джаджа ...
Като се махне, тази ключалка с ключа, неможе да запали колата....
В realoem-а, неможах да го намеря смия механизъм,явно немога да боравя с тоя сайт и това е ...

Чипа от FIAT няма нищо общо с чипа на BMW (да не говорим, че и за всяка кола е различна кодировката)
За да пали някъде около патрона на контактния ключ или във FIAT-ския ключ е поставен чипа за точно твоето BMW.

Иначе виж как изглежда механизма и какво да търсиш като резервна част (само виж по VIN-а дали отговаря диаграмата на твоята кола)

http://bmwfans.info/original/E36/Cou/32 ... l-32_0909/

ентусиаст
Аватар

Мнение от Richmond » 18 Ное 2007, 0:01

То предполагам на всички е36-ци е еднакъв механизма, мерси за инфото ;) Нещо друго ако имаш да допълниш пиши, че направо съм бесен още :evil: :evil:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Richmond » 19 Ное 2007, 3:43

Никой ли не е имал такъв проблем да разясни малко? :roll:
Изображение

Назад към E36