странично огледало - части
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
странично огледало - части
Здравейте, бих искал да споделя че ми беше откраднато странично огледало(само стаклото,без корпуса).Въпроса ми е няакой знае ли дали лесно може да се замени само тази част или трябва да се сменя цялото ел. огледало и евентуално какви са цените?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- Sandking
- Потребител
-
- Кара: E39 520i M54B22 и Е70 3.0d M57N2
Колеги тъйкато и аз имах същия проблем. Може ли някои да каже как се сваля/слага новото с ковто се сдобих от Бургас срещу 78 лева. Ама искам да знам и как се сваля щото пък тва на лявата врата е почнало да покафенява по краищата и ме дразни, затова ще го сменя и него. Благодаря предварително.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Подпъхваш си пръсра от едната страна и дърпаш на вън.
То е на четири щипки и излиза после по същия начин се поставя наместваш го върху"крачетата" и натискаш да щракне хубаво.
А това покафенялото явно е с подгрев и да го свалиш едва ли ще можеш да го оправиш,явно му е дошла в повече службата и е почнало да се ралепя.
То е на четири щипки и излиза после по същия начин се поставя наместваш го върху"крачетата" и натискаш да щракне хубаво.
А това покафенялото явно е с подгрев и да го свалиш едва ли ще можеш да го оправиш,явно му е дошла в повече службата и е почнало да се ралепя.

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
azok написа:аз имах сащия проблем пред мола ми го гепиха отидох на симеон и срещу 25 лева се сдобих с ново.
А сигурен ли си, че срещу 25 лева не си си купил твойто си

7 мнения
• Страница 1 от 1