За фаровете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
За фаровете
Колеги кажете ми диаметъра на фаровете - къси и дълги , един същ ли е или има разлика , защото ми предлагат комплект ейнджъл айс за е36(така пише на кутията) с 4 ринга , но двата са видимо по-малки.
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
.....
Купи ги ако не станат дай ми ги на мен
. Купи ги може и да успееш да го сложиш ако има 2 по малки ринга може да ги комбинираш малките рингове да са на късите примерно или на дългите а големите рингове обратното
http://lib.store.yahoo.net/lib/mytightride/02-AZ-B392-PCC-RIM-1PC.jpg

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: с
krasi_bmw написа:на лупите са малките рингове ,а на дългите по-големите,това за старите фарове с лупи.
колега а моята е 96г и е с лупи н не се вижда да има разлика кои модели или коя година са с различни размери на фара
а
ами като се загледаш ,лупата е по -малка от дългия не гледай външното стъкло,би трябвало ринга да е с рамера на диаметъра на лупата,ако са за ориг. фарове.А твоята не би трябвало да е с лупи 96г. 

- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Re: а
ето ти снимка има ли лупаkrasi_bmw написа:ами като се загледаш ,лупата е по -малка от дългия не гледай външното стъкло,би трябвало ринга да е с рамера на диаметъра на лупата,ако са за ориг. фарове.А твоята не би трябвало да е с лупи 96г.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Не се заблуждавайте, че са различни диаметрите... И двете стъкла са с диаметър 13см и щом ти предлагат с различни размери не са за Е36 със сигурност
Да не би да са от тея дето са ги пуснали по битака
Има тука едни по 60лв така са по-малки двата ринга и светят синьо и са цели кръгове, а на Е36 в горната част трябва да са скосени 

с
виждал съм ги по пазара и верно пише ще са за е36,но ...си правих сам и ги направих скосени.и еднакви.За това не бързай да копуваш..
Re: с
krasi_bmw написа:виждал съм ги по пазара и верно пише ще са за е36,но ...си правих сам и ги направих скосени.и еднакви.За това не бързай да копуваш..
Ако нямаш нищо против пусни едно ЛС да споделиш малко опит

14 мнения
• Страница 1 от 1