Пак Проблеми...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- pimienta M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: е61 535d & e53 3.0d
Пак Проблеми...
Колеги
днеска ми блокира ключа... !!! Тамън пакирвах през НСА и тръгвам на изкючвам двигатела и хоп.. ключа ни на ляво ни на дясно....
!!! играх си 1 час и само успях да да го извадя после я загазих като пуснах съединителя на скорост
и бам колата остава на контакт от там махнах едната клема и ок! после я сложих бутнахаме и за палих и до едни ключари при нас ходих... Купих една ключалка ли нз как се казава то е като конзола ам абез бравата (нз точно как им се викат
) и след 1 час човъркане оня го оправи за 30 кинта и сега трчбвало нов ключ че тоя бил износен и Утре съм към Камор-а да ме Одрусат якоо
! някои имал ли е подобни ШИБАНИ ПРОБЛЕМИ

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Re: Пак Проблеми...
pimienta M3 написа:... Купих една ключалка ли нз как се казава то е като конзола ам абез бравата (нз точно как им се викат) и след 1 час човъркане оня го оправи за 30 кинта и сега трчбвало нов ключ че тоя бил износен ...
Колега, както обясняваш си купил втора употреба патрон за контактния ключ (който не е за този ключ)
Ако отидеш в Камор или Дару, по номера на шасито те могат да ти доставят (срещу талон и лична карта на собственика) само оригинален ключ за оригиналния патрон на колата. За сменения патрон този ключ няма да стане. Ако ключът е с чип, друг ключ (правен) със същите нарези ще върти и няма да пали
3 мнения
• Страница 1 от 1