Чак ме е срам че пускам пак тема за - Халогените
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 540iX
Чак ме е срам че пускам пак тема за - Халогените
Но ... имам въпросче .. само да получа отговор и можете да я изтриете или локнете модератори да преценят но
Интересува ме как да ги настроя тия халогени.... имаше теми но небяха за настройване,а а кои как да прокара инсталация и за откраднати халогени и ... всякакви такива не много приятни неща
Та въпроса ми е следния понеже шофьорския свети напред и наляво ( бая наляво чак осветява тротоара отстрани,а десния свети забит надолу .. как мога да ги реголирам да светят напред и в платното ... понеже хем ще е по-готино хем ми се струва,че нанагорнище няма да светят на някого в очите .. особедно шофьорския
халогените са такива -> http://i.data.bg/07/11/14/663006_orig.jpg И нямат болтчета или каквото е там за нагласяне ( Ако могат изобщо хух и все пак да се надявам,че могат ) ... кавам,че нямат отпред защото съм виждал на Е30 .. отстрани имат едни винтчета и от там се нагласят та къде са винтчетата на тези на Е36? Моля ви за помощ и още един път се извинявам,че пускам поредна тема за халогени
но ненамерих това което ме интересуваше или поне нещо подобно за да си пусна питането вътре

Интересува ме как да ги настроя тия халогени.... имаше теми но небяха за настройване,а а кои как да прокара инсталация и за откраднати халогени и ... всякакви такива не много приятни неща

Та въпроса ми е следния понеже шофьорския свети напред и наляво ( бая наляво чак осветява тротоара отстрани,а десния свети забит надолу .. как мога да ги реголирам да светят напред и в платното ... понеже хем ще е по-готино хем ми се струва,че нанагорнище няма да светят на някого в очите .. особедно шофьорския

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
ми те не свтят в платното и има болче за регулиране, просто се наведи и виж и те са за пътният банкет а не за напред 

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
Ми значи трябва да направя ... и десния да свети настрани и .. сичко ще е идеалну
Е то в/у пътната настилка но... в страни за напред имах предввид че единия свети напред и в страни другия .. и до там нестига

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
имат си болтчета за настройка!
от вътрешната страна (към номера) до самия халоген има една дупка отгоре и отдолу по-голям отвор. това отгоре като пъхнеш една отвертка и откачаш щипката и халогена излиза, а отдолу е кръстачка за настройка, обаче само нагоре и надолу.
според мен е разумно да свалиш халогена и да погледнеш правилно ли е монтирана крушката
от вътрешната страна (към номера) до самия халоген има една дупка отгоре и отдолу по-голям отвор. това отгоре като пъхнеш една отвертка и откачаш щипката и халогена излиза, а отдолу е кръстачка за настройка, обаче само нагоре и надолу.
според мен е разумно да свалиш халогена и да погледнеш правилно ли е монтирана крушката

- snooperchi
- младши ентусиаст
-
Колега Станчев търсих такива неща .. но ненамерих отстрани и отдолу е окопирано с едни пласмаси значи където е щипката за откачане да .. търся и кръстато такова за реголиране.. добре благодаря ви много
ще го изнамеря
Щото дъгата отвътре се вижда само от шофьорския халоген, а за да видя дъгата на другия .. трябва да си изкарам ( едвали не ) главата от люка 

snooperchi написа:Колега Станчев търсих такива неща .. но ненамерих отстрани и отдолу е окопирано с едни пласмаси значи където е щипката за откачане да .. търся и кръстато такова за реголиране.. добре благодаря ви многоще го изнамеря
![]()
Щото дъгата отвътре се вижда само от шофьорския халоген, а за да видя дъгата на другия .. трябва да си изкарам ( едвали не ) главата от люка
От долу капаците под халогените се свалят лесно. Имат по 3 нарезни болтчета(като видии). Ще внимаваш с щипките на халогените. Лесно се чупят и после няма слагане на халогена. Регулировъчните болтчета са от към номера.
Внимателно и умната, да няма сакатлък!
- snooperchi
- младши ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1