Чак ме е срам че пускам пак тема за - Халогените

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Чак ме е срам че пускам пак тема за - Халогените

Мнение от snooperchi » 14 Ное 2007, 22:23

Но ... имам въпросче .. само да получа отговор и можете да я изтриете или локнете модератори да преценят но :help: :help: :)

Интересува ме как да ги настроя тия халогени.... имаше теми но небяха за настройване,а а кои как да прокара инсталация и за откраднати халогени и ... всякакви такива не много приятни неща :(

Та въпроса ми е следния понеже шофьорския свети напред и наляво ( бая наляво чак осветява тротоара отстрани,а десния свети забит надолу .. как мога да ги реголирам да светят напред и в платното ... понеже хем ще е по-готино хем ми се струва,че нанагорнище няма да светят на някого в очите .. особедно шофьорския :) халогените са такива -> http://i.data.bg/07/11/14/663006_orig.jpg И нямат болтчета или каквото е там за нагласяне ( Ако могат изобщо хух и все пак да се надявам,че могат ) ... кавам,че нямат отпред защото съм виждал на Е30 .. отстрани имат едни винтчета и от там се нагласят та къде са винтчетата на тези на Е36? Моля ви за помощ и още един път се извинявам,че пускам поредна тема за халогени :( но ненамерих това което ме интересуваше или поне нещо подобно за да си пусна питането вътре :roll: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 14 Ное 2007, 22:34

ми те не свтят в платното и има болче за регулиране, просто се наведи и виж и те са за пътният банкет а не за напред :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от snooperchi » 14 Ное 2007, 22:42

Ми значи трябва да направя ... и десния да свети настрани и .. сичко ще е идеалну :uups: Е то в/у пътната настилка но... в страни за напред имах предввид че единия свети напред и в страни другия .. и до там нестига :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 14 Ное 2007, 22:46

имат си болтчета за настройка!
от вътрешната страна (към номера) до самия халоген има една дупка отгоре и отдолу по-голям отвор. това отгоре като пъхнеш една отвертка и откачаш щипката и халогена излиза, а отдолу е кръстачка за настройка, обаче само нагоре и надолу.
според мен е разумно да свалиш халогена и да погледнеш правилно ли е монтирана крушката ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pet@r » 14 Ное 2007, 22:59

Да попитам и аз :mhihi: Аз на компакта като имам капаци на мястото на халогените има ли прекарана инсталация за тях?
Или пак трябва да се правя на майстор да си прекарвам? :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от snooperchi » 14 Ное 2007, 23:04

Колега Станчев търсих такива неща .. но ненамерих отстрани и отдолу е окопирано с едни пласмаси значи където е щипката за откачане да .. търся и кръстато такова за реголиране.. добре благодаря ви много :) ще го изнамеря :roll: :bowdown: Щото дъгата отвътре се вижда само от шофьорския халоген, а за да видя дъгата на другия .. трябва да си изкарам ( едвали не ) главата от люка :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Дядо Миле » 14 Ное 2007, 23:49

snooperchi написа:Колега Станчев търсих такива неща .. но ненамерих отстрани и отдолу е окопирано с едни пласмаси значи където е щипката за откачане да .. търся и кръстато такова за реголиране.. добре благодаря ви много :) ще го изнамеря :roll: :bowdown: Щото дъгата отвътре се вижда само от шофьорския халоген, а за да видя дъгата на другия .. трябва да си изкарам ( едвали не ) главата от люка :mhihi:

От долу капаците под халогените се свалят лесно. Имат по 3 нарезни болтчета(като видии). Ще внимаваш с щипките на халогените. Лесно се чупят и после няма слагане на халогена. Регулировъчните болтчета са от към номера.
Внимателно и умната, да няма сакатлък!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от snooperchi » 15 Ное 2007, 1:21

Мдам ще внимавам:) Благодаря отново и на теб добри колега :bchug:

Назад към E36