Намерих си люБИМА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Намерих си люБИМА
Мечтата на още един BMW ентусиаст се сбъдна. Сдобих се с Е36 318i. Колата е много запазена, купувана е преди 2 години от специализиран showroom/автокъща за BMW в Бавария. (Richard Hable е името, била е върната там с доплащане за нова) . Всичко по нея е оригинално, на 210 хиляди километра. (Тук е момента да напиша като Горубленци: РЕАЛНИ !!!
) Има почти всички възможни екстри за модела и годината (набор 97), като всичките са фабрични. Наистина парите си заслужаваха, цената и в крайна сметка не е Горубленска, но не съжалявам за нито 1 похарчена стотинка.
От повече от година посещавам форума, но като цяло съм на мнение, че в началото е по-добре да четеш отколкото да пускаш тема след тема(има всичко в търсачката), а пък и нямах все още люБИМА. Сега немога да си намеря място от радост. Онзи ден ми даде 7/100 извънградско със ОМВ Супер 100.
Трябват и само подлакътник и ангелски очички и ще я направя истинска красавица, но вече се работи по въпроса.
Екстрите наистина са доста, имам списъка на немски.
Като се започне от стандартния двузонов дигитален климатроник, ел. пакет, малък борд и ASC, та се стигне до подгряващи седалки Рекаро, ски сак, спортно окачване и т.н.
Колата мина през сервиза на Никола преди да бъде закупена. (Сигурен съм, че ще се сети за колата като и види снимките) Благодаря му много за помоща му при избора ми и за отношението като цяло. Нямате идея как му блестяха очичките на този човек докато я ровичкаше, истински фен. По негови думи такава Е36-ица не е била скоро минавала през сервиза му, и нямаше да напиша такива хвалби за колата по-горе, ако не бяха потвърдени от него.
Засега е това от мен, да се надяваме, че вече по-често ще се "обаждам" във форума и то само по хубави поводи.
Снимки в галерията.

От повече от година посещавам форума, но като цяло съм на мнение, че в началото е по-добре да четеш отколкото да пускаш тема след тема(има всичко в търсачката), а пък и нямах все още люБИМА. Сега немога да си намеря място от радост. Онзи ден ми даде 7/100 извънградско със ОМВ Супер 100.

Колата мина през сервиза на Никола преди да бъде закупена. (Сигурен съм, че ще се сети за колата като и види снимките) Благодаря му много за помоща му при избора ми и за отношението като цяло. Нямате идея как му блестяха очичките на този човек докато я ровичкаше, истински фен. По негови думи такава Е36-ица не е била скоро минавала през сервиза му, и нямаше да напиша такива хвалби за колата по-горе, ако не бяха потвърдени от него.

Засега е това от мен, да се надяваме, че вече по-често ще се "обаждам" във форума и то само по хубави поводи.
Снимки в галерията.

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Честито колега да те слушка много!
Гледам че и салона е за непушачи което е хубаво и таване е беличък сигурно!
Гледам че и салона е за непушачи което е хубаво и таване е беличък сигурно!

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
re
Честито и от мен
"Стандартния" двузонов климатроник ме размаза
Само безаварийни километри и качествено масло

"Стандартния" двузонов климатроник ме размаза

Само безаварийни километри и качествено масло

///M Club Member
- ///M3-E36