луфт на перката
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
луфт на перката
Перката на двигателя има луфт. Ходих при двама майсори, единият каза че трябва да сменя водната помпа, а другият, че трябва да сменя и водната помпа и виското. Някой имал ли е този проблем и ако да как го е решил. Ако е от виското само съединителя ли трябва да се смени или заедно с перката?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ми свали виското и виж дали е неговия лагер,ако е той сменяш него и така.Сменя се само виско съединителя стига да ти здрава перката.
Препоръчително е да се смени и водната помпа при придобивка на БМВ на старо ,профилактично
Има много изписано по въпроса за охладителните системи на различните мотори попрочети малко и доста неща ще ти се изяснят
Препоръчително е да се смени и водната помпа при придобивка на БМВ на старо ,профилактично

Има много изписано по въпроса за охладителните системи на различните мотори попрочети малко и доста неща ще ти се изяснят

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
leo^^ написа:Аз съм изчел, но с този проблем има само една тема. А по какво мога да позная дали ми е здрава перката.Так без да е свалена изглежда здрава но отвора не може да се види.
Тя самата перка е пластмасова и ако е счупено някое витло се получава дисбаланс.Ако няма счупени витла значи е ОК.
Сега видях че караш малкия дизел.
Задължително ми смени и водната помпа да ти е мирна главата

5 мнения
• Страница 1 от 1