318ИС ПИТАНЕ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
318ИС ПИТАНЕ
Здрвейте колеги,май месец си взех ис-ката и незнам кои дявол ме бутна да сложа газ,след 12К навъртени осъзнах грешката и ще я махам.Последици освен натрупани грешки маи няма но има лека загуба на мощност и висок разход градско 15 като се има предвид че не я настъпвам е много,дюзи ли е кво е?нови са свещите гофрето е малко напукано но го лепиха с нещо черно като силикон,дебитомера е добре понеже на елкома си показва нормално газоразпределение,филтрите са нови?
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Най-вероятно ти е изпаткала ламбда сондата и то защото й е дошло времето, а не защото имаш газова уредба. Ако искаш си смени ламбда сондата и си сложи ламбда контрол модул за газовата, чрез който газта ще се дозира на основа показанията от (новата) ламбда сонда.
Не си споменал какви точно грешки са били записани в компютъра на колата ти?
Не си споменал какви точно грешки са били записани в компютъра на колата ти?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
че на мен ми харчи 13-14 без да съм имал никога гас
минах през диагностика и нищо всичко си беше ок освен да мина през някой друг диагностик беше ми дала грешка само на дачкиа на ниските а и тогава не работеше добре на място след това исчистиха грешката почукнаха дачика и се оправи но разхода си остана някъде към 13.5-14 без ръчка нормални каране

kick написа:че на мен ми харчи 13-14 без да съм имал никога гасминах през диагностика и нищо всичко си беше ок освен да мина през някой друг диагностик беше ми дала грешка само на дачкиа на ниските а и тогава не работеше добре на място след това исчистиха грешката почукнаха дачика и се оправи но разхода си остана някъде към 13.5-14 без ръчка нормални каране
Нормално баце.

cherepa83 написа:незнам ама ми е давала 7/100 при 120-130 извънградско без ръчка
Абе не знам как ги сметат едни разходи но предишната кола ми беше ис 97 год. и градско с нормално каране под 12 не падаше а с ръчка

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
- MaXo
- ентусиаст
-
Смени газаджията ... сложи газов инжекцион ... по принцип на газ е нормално да харчи с около 1 литър повече от колкото на бензин.
ама ти още ли не си махнал АГУ то
човече с тази газ само проблеми ще имаш надали ще спестиш някой лев на газ ще ти харчи 20 а и няма да върви така както на бензин никога аз бях с газ на М40ка една и се видях в прикючение нямаше газаджия в софия при който не съм ходил и...... нищо една седмица работи добре но харчи 20-100 другата седмица вече не работи добре и пак същия разход за последно се прибрах на газ от пловдив и на светофара на орлов мост искорених гадината 

- MaXo
- ентусиаст
-
Пичове проблема не е в газта ... просто като се прави нещо трябва да се вади лев и да се прави качествено ... и при когото трябва.
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3