320 ванус вече пали на бензин,но препуква и прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
320 ванус вече пали на бензин,но препуква и прекъсва
колеги купих си бмв320 ,преди 2дни.Видях че не пали на бензин,но чух че помпата бучи и предположих че ще е малък проблем.Бях на майстор,но се оказа че идва бензин до инжекторите но навътре не влиза.Сега незнае какво да прави.Иска да свали дюзите и да ги изчисти.Дали това е наистина проблема?Възможно ли е да не пали от тях?
Да отбележа че на газ пали без проблем

Последна промяна batala1 на 09 Ное 2007, 19:21, променена общо 1 път
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: 320 ванус не пали на бензин
проблемати е в релето за газта..и применбеше така ими намериха неква прекъсната маса...не е проблема в чистенето им.batala1 написа:колеги купих си бмв320 ,преди 2дни.Видях че не пали на бензин,но чух че помпата бучи и предположих че ще е малък проблем.Бях на майстор,но се оказа че идва бензин до инжекторите но навътре не влиза.Сега незнае какво да прави.Иска да свали дюзите и да ги изчисти.Дали това е наистина проблема?Възможно ли е да не пали от тях?Да отбележа че на газ пали без проблем

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
има едно кабелче което е завито на маса отпред на ваноса и идва от към рейката с дюзите
вижте да не би да е прекъснато
вижте да не би да е прекъснато

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
като я покараш на бензин ще се пооправи ама до колко не знамbatala1 написа:днес ходих на майстор и се оказа бенз. помпа.Сменихме я с някаква от опел и колата запали.Обаче пропуква като дадеш газ.Майстора каза чеса запушени дюзите.Дали наистина е това?

вчера чистихпе дюзите,качиги майстора и пак пука.Майстора казва че е от нагнетателната помпа на дюзите.Сега ще го сменям и него,но направо ми писна вече!Смениха ми всичко на изпарителя и на газ пък стана по тромава.Майстора каза че е нормално защото са нови джажите и като улегнат ще се оправи .Ще я продам вече тая тояга.Немаме майстори в Сандански!
batala1 написа:"майстора" я замери и о.к. Казах му да смении филтера а той"проверих",добре е!
какво друго?
Как можеш да замериш дебита и налягането на помпата без необходимия стенд

А горивния филтър представлява метален или пласмасов цилиндър и се виждат само щуцерите, какво е проверил, светил е с фенерче ли

Бягай далеч от този майстор докато имаш кола

- Stur6ela
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 Touring / 318d / 2008
- Мечтае да кара: M3
Еми колега как да пали,като тази марка не е предназначена за газ,ако ти е до парите си купи голф на газ.320-ката е кола само за 100 октанов бензин!!!
БМВ-ти си ми като майка:))))))))))))))))))
БМВ-ти си ми като майка:))))))))))))))))))
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2