Кофти среща с БОРДЮР
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328ti
Кофти среща с БОРДЮР
Тази сутрин не си бях явно пил валериянчето. Ядосах се на некъв селчо,че спира и се оглежда като "прасе в чужда ръж" ,и за да се направя на интересен влязох малко по-бързо в 1 завой и хоп право в бордюрчето.1-во с предна дясна после и задната.
Освен ,че са ожулени джантите, на десен завой с малко газ се чува някакво скърцане и жулене отпред.По инерция ги няма.
Колеги бихте ли ме посъветвали какво да правя,от работа неостава време даже и за прост преглед
((((((((((((((((((((((((((((((((
Освен ,че са ожулени джантите, на десен завой с малко газ се чува някакво скърцане и жулене отпред.По инерция ги няма.
Колеги бихте ли ме посъветвали какво да правя,от работа неостава време даже и за прост преглед

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
Намерих някакво време да мина на преглед. 1-во отидох в "Маргел" ... имат нова техника , момчето разбираше от ходова , но никво желание за работа.. Колата се оказа в отлично състояние,но това стъргане остана и ми бъркаше в мозъка. Звъннах на 1 колега да ме заведе при негов майстор (кара 316ти). Човекът с отварянето на капака не му хареса положението на двигателя . Опита да бръкне някъде зад него, не му влезе ръката и извода му беше 100% скъсан тампон. Слезе отдолу в канала и двг се държеше на 1 ръбче.
Ремонта излезе : 2 тампона Х 99,60лв + 60лв труд. = 260лв
Разказвам си историята само защото преди тази случка при натискане на спирачката ми връщаше педала и си мислех ,че имам крив диск. Също така си мислех ,че е износен и съединителя(при набиране се усещаше все 1 да приплъзва съединител). Всички грижи са идвали от скъсания тампон.
В момента всичко е ок .. доволен съм от крайния резултат.

Ремонта излезе : 2 тампона Х 99,60лв + 60лв труд. = 260лв
Разказвам си историята само защото преди тази случка при натискане на спирачката ми връщаше педала и си мислех ,че имам крив диск. Също така си мислех ,че е износен и съединителя(при набиране се усещаше все 1 да приплъзва съединител). Всички грижи са идвали от скъсания тампон.
В момента всичко е ок .. доволен съм от крайния резултат.

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Я така и така си бил със скъсан тампон ми кажи нещо. Когато се засилиш и спираш на неутрална скорост (скоростния лост е в средата), самият той (лостът) местеше ли се леко назад? Откак вадиха мотора и го сложиха обратно съм го забелязал това, дали е/са тампони.

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
- NOZES
- кандидат ентусиаст
-
не съм усетил лоста да прави каквито и да е "чужди " движения
Имай в предвид ,че ме дразни и най-малкия не привичен шум в и около купето по време на движение

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
8 мнения
• Страница 1 от 1