Прекьсва на 4000 об
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Прекьсва на 4000 об
Колеги дайте сьвет.Като стигне 4000об започва да прекьсва.Смених свещи,филтьр,слагах STP,ходих на диагностика и нищо.Сега ми казват че може да е от релето или комотатора или несто такова. Незнам точно за кво става дума.Ако има компетентни по вьпроса да помагат.Благодаря.
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мойта пък глъхне на 6500об.. 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: Прекьсва на 4000 об
mpower75 написа:Колеги дайте сьвет.Като стигне 4000об започва да прекьсва.Смених свещи,филтьр,слагах STP,ходих на диагностика и нищо.Сега ми казват че може да е от релето или комотатора или несто такова. Незнам точно за кво става дума.Ако има компетентни по вьпроса да помагат.Благодаря.
само не казвай че си с м50 ванус....кво става с тия ваште кочини бе????
колега ако си с по горе описания мотор ми звънни на0878 872 864 и ше ти кажа точно какво и е на колата.само за тази седмица ти си 4тия такъв случай знам точно от какво не се форсира,а и ти гърми в гърнетата и колектора нали?

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Щом си с М40 мотор тичай да ти сменят валове, повдигачи и всичко друго що се е съдрало от карантията на главата поради калпавото мазане и да проверат маслените магистрали после и газ на музиката! Нема се пуашиш - не си единственият, даже ако потърсиш има доста колеги с тоя дерт. Аре със здраве.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
7 мнения
• Страница 1 от 1