Централен плафон - смяна на крушката...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Централен плафон - смяна на крушката...
Как точно се отваря, че да не счупя нещо
?

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
Благодаря тиtsb_bg написа:Може да се откчи и без инструменти но по принцип го повдигаш от едната къса страна (мисля че от ляво имаше малка вдлъбнатина) с права отверка и си готов

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
tsb_bg написа:Enslaving_Lecher написа:... че сега само със задните е като в некой бар
А сервитьорки има ли![]()
![]()

Re: Централен плафон - смяна на крушката...
Enslaving_Lecher написа:Как точно се отваря, че да не счупя нещо?
Ти хубаво ще го свалиш, ама виж откъде ще си вземеш крушка. Аз моя плафон го свалих преди няколко месеца и още не съм намерил крушка (не че съм търсил много упорито). Мисля че диодна се води крушката и струва към 10 лв, взех една, ама не стана...
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
Вчера си смених крушката, оригиналната беше Филипс 12V 10W, струва към 1лв., а иначе на Лукойл-а имаше Нарва за 55ст., не зная за цена 10лв.[Georgi] написа:Enslaving_Lecher написа:Как точно се отваря, че да не счупя нещо?
Ти хубаво ще го свалиш, ама виж откъде ще си вземеш крушка. Аз моя плафон го свалих преди няколко месеца и още не съм намерил крушка (не че съм търсил много упорито). Мисля че диодна се води крушката и струва към 10 лв, взех една, ама не стана...

Enslaving_Lecher написа:Вчера си смених крушката, оригиналната беше Филипс 12V 10W, струва към 1лв., а иначе на Лукойл-а имаше Нарва за 55ст., не зная за цена 10лв.[Georgi] написа:Enslaving_Lecher написа:Как точно се отваря, че да не счупя нещо?
Ми... бах ли го. Аз гледах по ул. "Козлодуй" с едни магазини, диодна била, ала-бала.. Иначе пак е PHILIPS, 12V, 5W, 1J а на таз изгорялата вътре е побеляла, сигурно има някакъв газ, а отгоре има една издутина.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Enslaving_Lecher написа:не зная за цена 10лв.
Има има...на мен лампичките за пепелниците и запалката са ми по 15лв бройката,защото на фейс лифтовите сменили цокъла и не мога да си плуг-на крушка от 1лв,а трябва от дару със все цокълчето да си я закупя...пробвах да сменя само крушката,но не става защото има някаква жичка вътре....
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
аз затова нямам пепелници///MapTo написа:Enslaving_Lecher написа:не зная за цена 10лв.
Има има...на мен лампичките за пепелниците и запалката са ми по 15лв бройката,защото на фейс лифтовите сменили цокъла и не мога да си плуг-на крушка от 1лв,а трябва от дару със все цокълчето да си я закупя...пробвах да сменя само крушката,но не става защото има някаква жичка вътре....

- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
за лампата във джабката
Задавам си въпроса тука тъй като не можах да намеря темата която търсех, та проблема ми е в това че ми свети лампата в джабката постояно, как да се справя с проблема!!!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Ето тука има отговор на твоя въпрос доколкото е възможно
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=11820

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: за лампата във джабката
Tenata написа:Задавам си въпроса тука тъй като не можах да намеря темата която търсех, та проблема ми е в това че ми свети лампата в джабката постояно, как да се справя с проблема!!!
Извади лампичката за видиш състоянието на изключващия палец.Ако той е наред явно вратичката ти прави проблем, заключващият механизъм не достига палеца, поради увисване или ...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
14 мнения
• Страница 1 от 1