Какво ви дразни най-много в Е36?АНКЕТА...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Какво ви дразни най-много в Е36

Анкетата свършва на 08 Ное 2007, 14:29

Набира бавно
14
13%
Увисналата жабка
20
18%
Прозорците не се отварят или се отварят бавно
8
7%
Климатик, парно не работи
6
5%
Уплътненията на фарове, стъкла, врати...
7
6%
Друго/обяснете точно какво/
9
8%
Не ме дразни
46
42%

Общо гласове : 110
кандидат ентусиаст
Аватар

Какво ви дразни най-много в Е36?АНКЕТА...

Мнение от irkum » 25 Окт 2007, 14:29

Може и да има подобно:-
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

хнг

Мнение от irkum » 25 Окт 2007, 14:31

Трябваше да сложа и скърцане, резиниране, припукване и т.н.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 25 Окт 2007, 14:50

Тва всичкото да не е симптом при теб :shock:
Мен ме дразни ,че нямам всики екстри за модела или поне най желаните
-Дигитална клима
-Рекаро салон
-Най големия Борд
-подгрев на седалките
-мотора ако беше М51 щеше да е без грешка
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Окт 2007, 14:50

не е стабилна много поднася по завоите :mhihi:
пс.иначе малко за набирането верно дразни,ако не я настъпиш умишлено тогава вече е друга работата

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 25 Окт 2007, 15:24

Мен ме дразни това, че се кара от ужасно много хора без синьо-бял пламак в очите .... :roll:
bmw

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 25 Окт 2007, 16:05

Увисналата жабка :confused:
///M Club Member

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 25 Окт 2007, 16:30

задната броня има склонност към увисване;
ако си миеш стълкото на отворен прозорец вътре капе;
силни аеродинамични шумове;
склонност към течове на масло от кутия/диф/картер;
стъклата се движат малко бавно и шумно;
джантите обичат да заклинват в главините;
колана на двувратите е малко далеч(виж ако имаш 2ри лакът на лявата ръка щеше да е ок);
лоша видимост назад;
други забележки сякаш нямам ,но модела има огромни и неоспорими плюсове ,много здрава ,помислена и пипната машина ... всяка кола друга от същия клас и години ме издразва нечовешки ... както и огромен брой модели от 2000+ година

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 25 Окт 2007, 17:17

Ще започна с плюсовете, пък в процес на писане ако се сетя за нещо гадно ще го допиша.

Отивам до колата, отварям вратата, сядам в удобната седалка (не Рекаро, уви), паля. Започвам да бърникам - всичко е там, където трябва да е. Завъртам ключа и пускам късите светлини, които между другото при мен светят толкова добре, с 55 ватови крушки, че не ми се налага да пускам дълги почти никога, а едновременно с това не заслепявам идващите срещу мен шофьори. Таблото свети много приятно и успокояващо, като едновременно с това показва всяка нужна информация.. Ако не съм отворил стъклото на вратата, външни шумове почти не се усещат. Дифоут музиката свири доволно за човек като мен, който не е с прекалено високи изисквания. Педалите са на перфектно разстояние един от друг, "айдъл педала" е много удобен за дълъг път. Разстоянието от ръба на подкалътника, където е орязан за лоста на ръчната спирачка, до скоростния лост е точно толкова, колкото ми трябва на мен за да сменям скорости, както и да държа волана без да вдигам лакътя си. Копчетата за предните две (а който си има 4) електрически стъкла и бутона за аварийните светлини са разположени много удобно. Огледалата са достатъчно големи за да се правят маневри за паркиране, нито са прекалено високо разположени, нито прекалено ниско. Лостчетата за чистачките и мигачите са "на един пръст" разстояние. Рейката не иска много обороти на волана, което прави маневрите и управлението по-лесни. Возията, доста относително да се говори за това като се има предвид, че автомобилите ни са на 10+ години, но все пак е комфортна. Свободното пространсвто за пасажерите на задния ред седалки е предостатъчно, дори при наличието на шибидах (както знаем при моделите с тази екстра таванът е с няколко сантиметра по-нисък). Обема на багажника (на туринга) е доста, доста доволен. Давам пример - тази година на море тръгнахме 4 човека, всеки с по един голям сак + допълнителен багаж да кажем още 2 раници, плажен чадър, надута волейболна топка и едно сгънато походно легло. Всичкият ни багаж се събра и накрая дръпнах щората, която покрива багажника.
Стига хвалби, хайде и малко оплаквания, някой ще преповторя но... за да съм по-изчерпателен.
Досадното капене на вода от предното стъкло при отворени прозорци на предните врати. При скорост над 100км/ч при отворен прозорец на накоя от предните врати шума е ужасен. Кекав шибидах, моя специално, когато е вдигнат лекичко нагоре при всяка дупка на пътя нещо трака много, много досадно. Джантите и заваряването им за главините. Наскоро спуках гума и си изкъртих единия крак да ритам за да я сваля. Изгаряне на пластмасовите стъкла на късите светлини (само при фаровете без лупи), много е досадно и грозно. Също грозее и запотяването на стъклата пред фаровете. Дразни ме елементарното сваляне на халогените, което пък апашите ги кефи супер много.
Последна промяна err0r на 25 Окт 2007, 17:22, променена общо 1 път
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 25 Окт 2007, 17:18

Мен не ме дразни нищо -даже напротив кефи ме защото ме кара да мисля как да го оправя по чисто Български начин "с подобрения" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 525XD LCI

Мнение от Lacho » 25 Окт 2007, 17:28

И мен не ме дразни, по скоро щеше да ме дразни ако нямаше какво да правя по нея :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: докато има!
Мечтае да кара: Steptronic
Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

Мнение от inseCT » 25 Окт 2007, 17:37

Мне също ме дразни това че ниамам дигиталната клима,бмв бизнес цд-то...и че,набира малко мудно/бавно :roll:

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 25 Окт 2007, 17:57

Че всеки втори циганин кара Е36....
Изображение

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

д

Мнение от irkum » 25 Окт 2007, 18:23

mitko_n1 написа:Че всеки втори циганин кара Е36....

Евала!!! :bgflag: :ahah: Точно за това беше въпроса:-)
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!
Изображение

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 25 Окт 2007, 18:34

mitko_n1 написа:Че всеки втори циганин кара Е36....

Митак те да не са прости ве :mhihi: ела да ги видиш тука в квартала все са най големите гъзари с 316 и 318 все седани изкорубени и изнасилени одавна :)
По темата.
Това ми е второто поредно Е36 и както предишното така и това си дойде с провиснали тапети по вратите вече са заменени с кожа но !
После тия Ел стъкла ме дразнят че не ебават да се затварят нормално
Жабката и и на двете беше провиснала .
Както колегато по горе описа тия колани на купето дето сякаш са сложени за задната седялка и ми се налага да правя сложни гимнастични номера в стил Нешка Робева
От всички Фабрични недомислици и недостатъци ми остана да коригирам стъклата и съм ОК :) за друго не се сещам и за да съм тук и да карам поредно БМВ значи плюсовете са доста повече от минусите пък и то малко отиде на пристрастяване ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 25 Окт 2007, 19:49

Дразни ме, че нямам дигиталния климатроник,м-пакет и шпер, направо ме побърква почти. И мотора ми е малък. :)

Иначе за това, което каза грешката за шума при отворен прозорец - мен пък ми прави точно обратното впечатление, направо не се сещам за друга кола, която е по-тиха и приятна при каране с висока скорост на отворен прозорец. Поне отпред грам не духа и не се чува. Може да е при купето само това..?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Следваща

Назад към E36