Тонирани стъкла на Е-36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
Тонирани стъкла на Е-36
Колеги немога да си затъмня стъклата на мойта Е-36 coupe! да попитам могат лиде се свалят задните странични стъкла? Благодаря предварително.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Бах тва тониране то като халогените много екстри много нещо..
аз са мойте ще си ги тонирам с черна блажна боя

аз са мойте ще си ги тонирам с черна блажна боя

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
furnata написа:Бах тва тониране то като халогените много екстри много нещо..![]()
аз са мойте ще си ги тонирам с черна блажна боя![]()

Колеги или аз бъркам или тониране е нещо доста различно от слагането на фолио

_BoBI_ написа:furnata написа:Бах тва тониране то като халогените много екстри много нещо..![]()
аз са мойте ще си ги тонирам с черна блажна боя![]()
Колеги или аз бъркам или тониране е нещо доста различно от слагането на фолио
"колега" ако аз можех да ти дефинирам "тониране" нямаше да се обаждам изобщо...Ти що не се пробваш да разберем всички дали не се бъркаш

- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
Ами зависи какъв резултат искаш да постигнеш - не съм експерт, казвам само това, което съм видяла - фолиото си е фолио/говоря за качествено, не за боклуци от руския пазар/ с него стъклата са си затъмнени изцяло, докато при тонирането само даваш лек матов ефект в определен цвят, който уж не позволявал на слънцето да ти блести. Нашите стъкла специално са такива и ако не знаеш можеш и да не обърнеш внимание, толкова е лек крайния резултат. Може и да има с по-силен ефект - не знам.
- furiozo
- младши ентусиаст
-
furiozo написа:значи примерно ако искам чисто черно, хубаво тъмно черно се слага фолио ?
при тоя вариант ще е черно за всички, от вън и от вътре, или аз се бъркам?
Отдавна се канех да питам и аз за това фолио, процента на прозрачност различен ли е от двете страни и има ли такова изобщо?
Чесно казано на купе няма смисъл да се слага фолио само на малките задни прозорци и на задния голям. Няма по-селско от това всичките ти стъкла да са различни ... мое мнение
bmw
- furiozo
- младши ентусиаст
-
аз затова питам, защото фолиото нещо афиф работа ми изглежда, все мисля, че ще се сръбяса след седмица откакто е сложено?
Както вече казах на БМВ-то съм с фолио на задните прозорци и съм доволна-явно е качествено, защото го купих с него/преди 10мес/ и още не е тръгнало да се люпи.Мой познат е с някво фалшиво фолио, което първо стои гадно, второ е цялото налюпено. А за видимостта - отвън видимостта е много по-намалена, а отвътре се вижда ок и в същото време слънцето не ти пече. Проблема е че с времето се появяват малки драскотинки/не си личат особено, но аз ги виждам
/ както и на останалите стъкла, но тук вече се забелязват повече и вече започнах да се оглеждам да го сменя,но ме е страх да не ми сложат някво гадно фолио и затова все още не съм го сменила

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
отг
Купете си американско фолио, в едни метални цилиндрични кутии, мисля, че 17-18лв беше.Става мн добре, не избелява, запазва добрата видимост отвътре навън, изобщо доста +ове в сравнение с пазарското от 5лв ролката.Има също така фолио за бусове, което е мн по твърдо и изобщо не се драска, то също е около тия пари.Въпрос на вкус, а и не е без значение кой ще го лепи....
...............................
- S.D.W
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Старата Дрифтачка
- Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)
мойто BMW e coupe кажете при слагане на фолио каквото и да е . махат ли се стъклата за да се залепи?
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2