Тонирани стъкла на Е-36

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Старата Дрифтачка
Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)

Тонирани стъкла на Е-36

Мнение от S.D.W » 20 Окт 2007, 22:42

Колеги немога да си затъмня стъклата на мойта Е-36 coupe! да попитам могат лиде се свалят задните странични стъкла? Благодаря предварително.

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от SkyWalker » 20 Окт 2007, 22:49

От трите пантички ако не са ел. :idea:
///M Club Member

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 21 Окт 2007, 0:21

Извинявам се за намесата , но за какво тониране става въпрос - фолио или нещо друго , тъй като и аз искам да ги потъмня но не с фолио :D

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 21 Окт 2007, 0:30

Бах тва тониране то като халогените много екстри много нещо.. :mhihi:
аз са мойте ще си ги тонирам с черна блажна боя :mhihi: :mhihi:
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 21 Окт 2007, 3:47

furnata написа:Бах тва тониране то като халогените много екстри много нещо.. :mhihi:

:mhihi:

Колеги или аз бъркам или тониране е нещо доста различно от слагането на фолио :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от k_remi » 21 Окт 2007, 11:51

_BoBI_ написа:
furnata написа:Бах тва тониране то като халогените много екстри много нещо.. :mhihi:

:mhihi:

Колеги или аз бъркам или тониране е нещо доста различно от слагането на фолио :winky:

"колега" ако аз можех да ти дефинирам "тониране" нямаше да се обаждам изобщо...Ти що не се пробваш да разберем всички дали не се бъркаш :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 22 Окт 2007, 11:04

Тонираните стъкла стоят като матови в различни цветове/какъвто ти си избереш/ и е съвсем различно от фолиото, доколкото съм запозната. Моите задни стъкла са с фолио, а на другата ни кола са тонирани и са съвсем различни като визия.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 22 Окт 2007, 12:21

и кое е по доброто?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 22 Окт 2007, 13:03

Ами зависи какъв резултат искаш да постигнеш - не съм експерт, казвам само това, което съм видяла - фолиото си е фолио/говоря за качествено, не за боклуци от руския пазар/ с него стъклата са си затъмнени изцяло, докато при тонирането само даваш лек матов ефект в определен цвят, който уж не позволявал на слънцето да ти блести. Нашите стъкла специално са такива и ако не знаеш можеш и да не обърнеш внимание, толкова е лек крайния резултат. Може и да има с по-силен ефект - не знам.
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от furiozo » 22 Окт 2007, 13:41

значи примерно ако искам чисто черно, хубаво тъмно черно се слага фолио ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 22 Окт 2007, 13:59

furiozo написа:значи примерно ако искам чисто черно, хубаво тъмно черно се слага фолио ?

при тоя вариант ще е черно за всички, от вън и от вътре, или аз се бъркам?

Отдавна се канех да питам и аз за това фолио, процента на прозрачност различен ли е от двете страни и има ли такова изобщо?

Чесно казано на купе няма смисъл да се слага фолио само на малките задни прозорци и на задния голям. Няма по-селско от това всичките ти стъкла да са различни ... мое мнение
bmw

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от furiozo » 22 Окт 2007, 14:18

аз затова питам, защото фолиото нещо афиф работа ми изглежда, все мисля, че ще се сръбяса след седмица откакто е сложено?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от miass » 22 Окт 2007, 14:38

Както вече казах на БМВ-то съм с фолио на задните прозорци и съм доволна-явно е качествено, защото го купих с него/преди 10мес/ и още не е тръгнало да се люпи.Мой познат е с някво фалшиво фолио, което първо стои гадно, второ е цялото налюпено. А за видимостта - отвън видимостта е много по-намалена, а отвътре се вижда ок и в същото време слънцето не ти пече. Проблема е че с времето се появяват малки драскотинки/не си личат особено, но аз ги виждам :winky: / както и на останалите стъкла, но тук вече се забелязват повече и вече започнах да се оглеждам да го сменя,но ме е страх да не ми сложат някво гадно фолио и затова все още не съм го сменила
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбото да му се завива свят....

отг

Мнение от vesko4114 » 22 Окт 2007, 21:37

Купете си американско фолио, в едни метални цилиндрични кутии, мисля, че 17-18лв беше.Става мн добре, не избелява, запазва добрата видимост отвътре навън, изобщо доста +ове в сравнение с пазарското от 5лв ролката.Има също така фолио за бусове, което е мн по твърдо и изобщо не се драска, то също е около тия пари.Въпрос на вкус, а и не е без значение кой ще го лепи....
...............................

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Старата Дрифтачка
Детайли за колата: При изключено ASC колата се превръща във кола от старата школа (старата Дрифтачка)

Мнение от S.D.W » 22 Окт 2007, 22:11

мойто BMW e coupe кажете при слагане на фолио каквото и да е . махат ли се стъклата за да се залепи?

Следваща

Назад към E36