Дали е от бушон ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Дали е от бушон ?
Преди малко ми светна надпис на дисплея на компютъра за изгоряла лампа...погледнах и видях че не ми свети ляв габарит и десния фар на къси и дълги....някой има ли представа дали така изведнуж си за минаха един куп крушки или е от бушон
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Може и от бушон да е, но няма логично обяснение в електрониката....
На мен ми изгоряха заедно бушон и габарит. Не знам как им се отдаде. Пробвахме крушката на другия (светещия)габарит, изгоряла(то й и личеше, ама аз викам да пробваме все пак). Купих нова, не ще на празното място... Брех. Смених и бушона и работата заспа...
Не знам. Нещо друсаниците да създават неприятности... Не бих се учудил да е сдало всичко и при теб. Но пробвай. Иначе не става. Няма какво да питаш. Развий крушката и я завий от другата страна. Виж бушона. То ще си покаже.
На мен ми изгоряха заедно бушон и габарит. Не знам как им се отдаде. Пробвахме крушката на другия (светещия)габарит, изгоряла(то й и личеше, ама аз викам да пробваме все пак). Купих нова, не ще на празното място... Брех. Смених и бушона и работата заспа...
Не знам. Нещо друсаниците да създават неприятности... Не бих се учудил да е сдало всичко и при теб. Но пробвай. Иначе не става. Няма какво да питаш. Развий крушката и я завий от другата страна. Виж бушона. То ще си покаже.
5 мнения
• Страница 1 от 1