E-36 проблем с контактния ключ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
E-36 проблем с контактния ключ
Скоро и аз се сдобих с Е-36 и още при покупката имах следния проблем:ключа върти напразно няколко оборота преди да зацепи някаде и да завърти.Сега обаче,като стигне положение на зацепване,не мога да врътна ключа и да запаля?Моля кажете какво да правя и към кого да се обърна?
Последна промяна ygoshev на 11 Окт 2007, 23:15, променена общо 1 път
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Re: E-36 проблем с контактния ключ
ygoshev написа:Скоро и аз се сдобих с Е-36 и още при покупката имах следния проблем:ключа върти напразно няколко оборота преди да зацепи някаде и да завърти.Сега обаче,като стигне положение на зацепване,не мога да врътна ключа и да запаля?Моля кажете какво да правя и към кого да се обърна?
Добре дошъл и честито

Това и на мен ми беше изяло главата, патрони щех да сменям , на ключар да я давам, разправяше за счупен зъб и прочие , а при мен излезе просто от изсъхнал(и пълен с прахоляк) патрон ...

Пробвай...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
колега хубаво ще налееш до гьрлото хо гладаи да си в софия че така приятно ще блокира че ще трябва да чупиш конзолата.ходи на ключар докато е време,че ще се видиш в приключение.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
И при мен го имаше това докато в един момент спря да зацепва изобщо и си въртеше напразно.Ключаря които ми я прави ми каза че се износвало някакво зъбче което било направено ако ти разбият колата да превърта патронника и да неможе да запалят(не че това ще спре някого де),
поправи го като му направи нова издатина(зъбче) с помоща на чукче и някво шило дори без да сваля климореда
Не насилваи ключа а поклащаи леко валана докато въртиш
поправи го като му направи нова издатина(зъбче) с помоща на чукче и някво шило дори без да сваля климореда
Не насилваи ключа а поклащаи леко валана докато въртиш
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
maksim_uk написа:колега хубаво ще налееш до гьрлото хо гладаи да си в софия че така приятно ще блокира че ще трябва да чупиш конзолата.ходи на ключар докато е време,че ще се видиш в приключение.
Кефи те да трошиш кинти ли..

И вместо да насилваш нещата , що не разказа твоя случай, или само свиркаш...
Аз съм му дал конкретен случай с такъв проблем и решението му ,което "работи" от януари до тази минута без грешка. Сега като извадя клуча заключването на волана хлопва като камбана, преди нямаше никой, а ключа си влизаше като среден пръст в на Чочолина оная работа, т.е. безконтактно..

Пари винаги могат да се дадат...

п.с. Това което сподели Last Ride ми го казаха и на мен , може някой ден и аз да го оправям палчето , но не сега...
Хайде със здраве!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Re: E-36 проблем с контактния ключ
Le Transporteur написа:ygoshev написа:Скоро и аз се сдобих с Е-36 и още при покупката имах следния проблем:ключа върти напразно няколко оборота преди да зацепи някаде и да завърти.Сега обаче,като стигне положение на зацепване,не мога да врътна ключа и да запаля?Моля кажете какво да правя и към кого да се обърна?
Добре дошъл и честито![]()
Това и на мен ми беше изяло главата, патрони щех да сменям , на ключар да я давам, разправяше за счупен зъб и прочие , а при мен излезе просто от изсъхнал(и пълен с прахоляк) патрон ..., така му налях та чак до гърлото...
![]()
Пробвай...
А какво му наля ??? аз изпръсках почти цяло WD и не става ...
п.п. Ако някой има координати на читав ключар да свирка

6 мнения
• Страница 1 от 1