Привет на всички колеги!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Привет на всички колеги!
Здравейте!! От няколко дни съм собственик на БМВ 316 компакт, 2000г., с двигател 1.9 / 105 к.с. /. Слагам си ръка на сърцето и си казвам честно, че досега съм карал само Ауди-та / старото яйце 89г. и А6 - купето на стотицата, с 2.6 V 6 мотора, 95г. / и бях доволен от марката. Искам да бъда разбран правилно, не съм от хората, които заради едната любов към марката ще кажат на черното бяло / все пак чукнах 41г. /, за мен истината е, че и "Ауди" и "БМВ" са правили, правят и ще продължават да правят невероятни машини, които си остават в историята на автомобилостроенето като символи на качество и лукс....
До преди месец карах и едно А3, но след като дадох 1500 лв. за ремонти в рамките на месец
, през който му бях собственик, го върнах на продавача с уговорката да ми намери друга кола. Та този светъл момент дойде
и вече съм стопанин на описаното по-горе БМВ. Колата е много запазена и пасва на променения ми семеен статус - взех на сина ми Голф, мераклийте на щерка ми се редят на опашка да я возят.........ех, как се изтърколиха годините
и вече возя само мене си и булката
.
То малко представянето стана като разказ
, но се надявам, че не съм ви отегчил много
. Скаран съм с техниката, та понякога може да ви досадя с глуповати / за Вас / въпроси, за което предварително се извинявам!!
И накрая - смея да твърдя, че съм един от най-известните / не от най-добрите
/ мухари в България. Ако някой проявява интерес към този вид риболов, за мен ще е удоволствие да му бъда полезен!!
Още веднъж - поздрави на всички съфорумци и Ви желая най-вече много безаварийни километри с бимърите!!!
До преди месец карах и едно А3, но след като дадох 1500 лв. за ремонти в рамките на месец

То малко представянето стана като разказ

И накрая - смея да твърдя, че съм един от най-известните / не от най-добрите

Още веднъж - поздрави на всички съфорумци и Ви желая най-вече много безаварийни километри с бимърите!!!
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
добре дошъл и поздрави за избора и историйката,чак ме хвърли в размисли как еи сега го гледам моя на 1.5 годинки заради него смених купето с комби и как след време ще му купя нещо да джитка и пак ще се върна на някоя комбара 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Бате Райко много готин, напълни ми душата . Такива хора ме карат да продължавам напред, да ти е живо и здраво семейството и безаварийни колите, добре дошъл при нас , с каквото можем да си бъдем полезни ,ще си бъдем...
Хайде със здраве!

Хайде със здраве!
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Здравейте момчета и аз като човека дето споделая историята какви лине кошници съм карал но преди месец незнам как реших да се сдобия с БМВ.Един приятел ме запали като ми каза качиш ли се на БМВ после трудно ше слезеш на "магаре "Не знам дали ше излезне прав но това е не само кола но и страст и незнам още какво .Едва чакам да съмне и да се кача на бавареца да ида на работа.Не е кой знае какво 316И купенце и не е нова за да се фукам с нея 94 г е но много се кефя .Още повече че тука в форума като влизам и се кефя още повече защото има чуството че тук е едно колямо семейсто и всеки на другиго помага дават се съвети ,нема злоба нема надменност и това ме кара да съм по щаслив че съм си взел такова возилце .Пожелавам на всички лек и безавариен път и да се наслаждават на баварците си дълги години.
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2