Пичове, защо паднаха толкова цените на е36-ците ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
Пичове, защо паднаха толкова цените на е36-ците ???
Е36-цата става по народна кола от ФВ!!! Само на мене ли ми се струва така или е факт? Че има пренасищане на пазара е неоспоримо, но при е36-ците положението е критично. Цените се изравняват с разните му там алфи, ланчи и тн. италянски буклуци. Ц класата на МБ например държи цени, а несмятам, че е36 му отстъпва по нещо, а даже напротив. Но цените говорят друго. Не, че се оплаквам много много тъй и тъй съм решил да скоча на по-ново е36 от мойто с поне 3-4-5г. Но почвам да се притеснявам да не дам неква цена за бмв 97-98г и след 1-2години да го подарявам за 3-4000лв което е направо смешно и да ме е срам, че няква ланча същата година е на цената на бмв-то ми
....
Ще се радвам да споделите ваште мисли и тревоги. 10к ю.

Ще се радвам да споделите ваште мисли и тревоги. 10к ю.
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Щото се вкарват 95% щайги - за тва. Истинско чудо е ако намериш здрава е36, освен ако не си я вкараш сам. Моята я търсих 2 месеца и ми одраха кожата - 6500 за 318и '92 

- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Истината е че ни поостаряха вече любимите баварки и особено моделите между 91-95 с по малко екстри се купуват като топъл хляб от родните джамбази и пазара ни е направо заринат.
Виж в Продава само колко читави коли се продават за смея да кажа смешни пари
А ако сега си решил да си купуваш Е36 гледай да е от последните години на производство(97-98ма),тогава и нивото на обурудване е по високо
Виж в Продава само колко читави коли се продават за смея да кажа смешни пари

А ако сега си решил да си купуваш Е36 гледай да е от последните години на производство(97-98ма),тогава и нивото на обурудване е по високо

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
хубавата си държи цена..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Andronoff
- триногата
-
Всичко стана заради ЕС според мен. Преди Нова година се говореше, че като ни вземат в ЕС, цените на колите ще паднат драстично, но всъщност не беше така. Но тогава масата от хора се заблуди, повярва, че цените ще паднат и се появиха "търговци", които използваха точно заблудата на народа, започнаха да вкарват гробници от чужбина, да ги пудрят, да ги продават на по-ниски цени и тогава хората наистина повярваха, че цените на колите са паднали, в частност на е36. Както и да го гледаме, БМВ си е БМВ и повечето киселяци с по 4-5к, които са изтеглили от някоя банка, си казват "а, аз ще си купя БМВ", отиват на Горубляне, харесват някоя за 5к, не им остават пари за нищо, освен за 1 резервоар бензин, колкото да се приберат и това е. Е36 стана масово, точно заради това, а сега масово се продават части втора ръка за тоя модел и киселяците, които са дали 5к за трошляк и немогат да го карат, щото не върви, си купуват. Слагат масло М10Д и си свиркат..
Ама аз като по-глупав, дадох 8,5к за моето купе, дето има само 1 климатроник и ел стъкла, ама дося съм налял маса пари в него и знам, че никога няма да му избия парите, въпреки, че сега го продавам пак за 8,5, ама с джанти 17, с мп3 плеър, с нови амортисьори и хубави гуми, с нов акумулатор и т.н. Обявата седи от сума време и никой не е изявил желание за покупка, но и как да изяви, като на пазара има коли вече и по 3,5-4к 320-ки и ИС-ки!
Евала на тия, дето се усетиха да излъжат масите от хора в началото на годината, въпреки, че те са виновни за обезценяването на колите. Сега ходи продавай кола 94-ти набор за >8к, че да видиш как се продава!
Ама аз като по-глупав, дадох 8,5к за моето купе, дето има само 1 климатроник и ел стъкла, ама дося съм налял маса пари в него и знам, че никога няма да му избия парите, въпреки, че сега го продавам пак за 8,5, ама с джанти 17, с мп3 плеър, с нови амортисьори и хубави гуми, с нов акумулатор и т.н. Обявата седи от сума време и никой не е изявил желание за покупка, но и как да изяви, като на пазара има коли вече и по 3,5-4к 320-ки и ИС-ки!
Евала на тия, дето се усетиха да излъжат масите от хора в началото на годината, въпреки, че те са виновни за обезценяването на колите. Сега ходи продавай кола 94-ти набор за >8к, че да видиш как се продава!

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
Andronoff написа:Всичко стана заради ЕС според мен. Преди Нова година се говореше, че като ни вземат в ЕС, цените на колите ще паднат драстично, но всъщност не беше така. Но тогава масата от хора се заблуди, повярва, че цените ще паднат и се появиха "търговци", които използваха точно заблудата на народа, започнаха да вкарват гробници от чужбина, да ги пудрят, да ги продават на по-ниски цени и тогава хората наистина повярваха, че цените на колите са паднали, в частност на е36. Както и да го гледаме, БМВ си е БМВ и повечето киселяци с по 4-5к, които са изтеглили от някоя банка, си казват "а, аз ще си купя БМВ", отиват на Горубляне, харесват някоя за 5к, не им остават пари за нищо, освен за 1 резервоар бензин, колкото да се приберат и това е. Е36 стана масово, точно заради това, а сега масово се продават части втора ръка за тоя модел и киселяците, които са дали 5к за трошляк и немогат да го карат, щото не върви, си купуват. Слагат масло М10Д и си свиркат..
Sad but true!!!
Точно от такава горе-долу схема се опасявам и аз да не стане сега като тръгна да взимам по-нова е36-ца и в последствие да не успея да я развържа на нормална цена, а да я подаря. А шибаните МБ държът ебати цифрите.... не е честно, не са по-хубави от бумерчетата.
И те така ....
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
......
Е верно кофти е, че секви мангали и лайнарчета вече карат Е-36..НО, повечето, които са на пътя само носят емблема БМВ, а нямат нищо общо с такова! Имам впредвид, че са некви гробове...е как няма да струват -4-5000 лева тогава!
Аз мойта я взех за 8000, досега без профилактичните и задължителни ремонти ми е стъпила на около 22000.....И в никакъв случай не бих я "подарил" на некой дришльо за 8-9000 щото видите ли била на десет години кола....Ми дреме ми! Мечтата е да мога да си взема ИСТИНАТА-Е-46 купе със ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 6 цилиндров двигател и да НЕ си продвам мойта-е тва ще е истината!!!

Аз мойта я взех за 8000, досега без профилактичните и задължителни ремонти ми е стъпила на около 22000.....И в никакъв случай не бих я "подарил" на некой дришльо за 8-9000 щото видите ли била на десет години кола....Ми дреме ми! Мечтата е да мога да си взема ИСТИНАТА-Е-46 купе със ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 6 цилиндров двигател и да НЕ си продвам мойта-е тва ще е истината!!!

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
Мой колега наскоро взе книжка и сега е решил да си купува кола. Човека нищо не разбира, не знае дали иска бензин или дизел дори. Пита ме колко искам за моята (понеже му бях казал, че мисля да си купя Е46) и като му казах 8000лв направо се изсмя. Тия BMW-та стрували по 4500-5000, максимум 5200. Какво да му обяснявам на такъв че има BMW и BMW, да ходи в Дупница и да си купи някакъв италиански таралясник!
P.S. Аз всъщност не мисля да я продавам, все пак E36 ми беше детската мечта
P.S. Аз всъщност не мисля да я продавам, все пак E36 ми беше детската мечта

- павката
- старши ентусиаст
-
!
тия вашите работи-купувате,правите и после продавате и ревете...
ами земи си кола(ако можеш де)каквато ти харесва и карай
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Re: !
pavlin_e30 написа:тия вашите работи-купувате,правите и после продавате и ревете...
Ама така не е интересно бе колега...ние ако не набиваме в колите пари...до половината форум да сме предрогирали, препили, преебали...
Човек кат немо за какво да си харчи парите и ги харчи за глупости.
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- павката
- старши ентусиаст
-
!
ама за кво после се продава дадената кола,преди да е избила и половината от парите вложени в нея..
тука искам да похваля колата на тези братя-драйвърите,дето е 91г ама толкова труд и пари са вложени,че не виждам как би се продала дори и за 9000лв!!!по тая кола невидях кичозни неща(дет са типични за 36-те,рядко ми харесва 36-ца,ама тая много радва
тука искам да похваля колата на тези братя-драйвърите,дето е 91г ама толкова труд и пари са вложени,че не виждам как би се продала дори и за 9000лв!!!по тая кола невидях кичозни неща(дет са типични за 36-те,рядко ми харесва 36-ца,ама тая много радва