Въпрос отностно таблото и бордовият компютър
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос отностно таблото и бордовият компютър
Здравейте . Искам да Ви попитам как трябва да светят числата на таблото за километрите ? При мене (за Е36 компакт се отнася всичко) светят доста слабо и само на слънце се забелязват по-добре . Това не е нормално нали ? Съответно как може да се оправи
и другият ми въпрос е за малкият бордови компютър . Как се сменя по принцип от часовник на температура , защото имам чуството , че и той ми прави някакви мизерии и не става номера ( 1 път стана , но как и идея си нямам
). Благодаря предварително !
П.С. : А и така и така съм пуснал тема
ако сменя касетофона , мога ли да му взема някакви пари ? BMW Reverse RDS мисля , че беше .

П.С. : А и така и така съм пуснал тема

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
Re: Въпрос отностно таблото и бордовият компютър
Rainbow написа:... Искам да Ви попитам как трябва да светят числата на таблото за километрите ? При мене (за Е36 компакт се отнася всичко) светят доста слабо и само на слънце се забелязват по-добре ...
Предполагам имаш предвид километража за изминалите километри. Изгоряла е крушката която го осветява отзад, а като е слънчево и светлината отпред е по-силна цифрите изглеждат черни и се виждат добре
Дам , точно него имах предвид , мерси tsb_bg . А смяната лесна ли е или по-добре в някой сервиз
?
П.С. А по другите въпроси ?

П.С. А по другите въпроси ?

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- aisikterix
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: самолет с педали
- Детайли за колата: BMW E 36 coupe 316i M43
Не е трудна работа братле но си свали клемата + на акомулатора преди да свалиш таблото.След това има две винтчета в горната част развиваш ги внимателнно и изтегляш таблото напред.Има три куплунга вади ги смело не можеш да ги объркаш (цветни са).Свалят се лесно има еднио зъбче се натиска и след това се вади нагоре куплунга.на самото табло отзад са обозначени ватовете на самите крушки .Сваляш и слагаш нови продават се в всеки магазин за авточасти не повече от левче са .
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Провери си копчето, което регулира силата на осветяване на таблото. Намира са точно под таблото, от лявата страна. Представлява обикновен потенциометър и е възможно да е нагласено за минимално осветяване.
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
ивчо3 написа:Провери си копчето, което регулира силата на осветяване на таблото. Намира са точно под таблото, от лявата страна. Представлява обикновен потенциометър и е възможно да е нагласено за минимално осветяване.
При мен това копче не играе роля при осветяването на индикаторите на маслото, дневния и големия километраж. Намаля яркостта на уредите, климата, бутоните и т.н. Едно време намаляше и ЦД-то, ама то беше оригиналдъ.

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
На компакта силата на светене на таблото се регулира от копче, с което се пускат фаровете - върти се наляво-надясно 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

7 мнения
• Страница 1 от 1