Проблем с таблото( светват индикаторите на водата, бензина..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с таблото( светват индикаторите на водата, бензина..
Както колата си работи и е в движение ми светват индикаторите на водата, бензина, инспекцията на маслото и трите червени лампи (ръчна спирачка,накладки и др не я знам точното), а някой път цялото табло изгасва(нито 1 уред не работи). все едно някой връзка не контактува както трябва и при вибрации мърда! Някои ако е имал подобен проблем моля да ми каже, ако може да се бутне някъде преди да се изкорми цялото табло! Благодаря предварително! 

Колега както го описваш всичките лампи (вкл. и резервата на горивото) светват само докато колата е на контакт преди палене и като запали гаснат.
За да светнат по време на работа на двигателя ми се струва че таблото за момент губи захранване и като се появи отново се включват и всички индикаторни лампи по него.
Виж буксите отзад и захранването ...
И добре дошъл
За да светнат по време на работа на двигателя ми се струва че таблото за момент губи захранване и като се появи отново се включват и всички индикаторни лампи по него.
И добре дошъл

tsb_bg написа:Колега както го описваш всичките лампи (вкл. и резервата на горивото) светват само докато колата е на контакт преди палене и като запали гаснат.
И добре дошъл
и аз си мисля за нещо такова, но пък и лампата на ABS-а AIRBAG-а не светват( а те по принцип светват като се подаде контакт)- освен ако тея датчици не са на отделно захранване като по важни .....
- kbmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe, BMW E91 320
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: BMW E36 Coupe - N52B20
Ами аз вече се убих да проверявам захранвания и масди и всичко е наред а продължава да го прави. Сега чакам да ми дадат едно табло да го покарам една-две седмици за да видя дали е от него и да го сменям. Отварях таблото вътре е като ново въобще не е пипано /имам в предвид отваряно/ и да ви кажа не вярвам да е от него вижда ми се много надеждно изработено, но........ от друга страна всичко друго изглежда наред.
Ще видим при резултат ще пиша.
Успех.
Ще видим при резултат ще пиша.
Успех.
беше писано за някаква памет вътре в самото табло което след време се разваляло. Имаше и теми с номера на майстори които ги оправят. Пак по бледи спомени си спомянм че беше около 50 лв оправянето му, но има табла които се продават горе долу на същата цена(втора употреба), и в двата случая пак няма гаранция че след време няма да се развали
. Иначе доста си поиграх с буксите, разглеждах да ли няма някъде студена спойка но не успях да напредна с проблема. Вече си поръчах друго табло и аз ще ви напиша ако има някакви промени
Поздрави

Поздрави
6 мнения
• Страница 1 от 1