Призрак в Е-36-цата ми!!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Призрак в Е-36-цата ми!!!!!!
Значи като смених салона (щото моя не беше кожен) взех от малко по-старо БМВ и няма некви датчици под седалките и светна лампата за еърбега....Сега като изчистихме всички грешки-ПАК свети. Махнах крушката да ме не дразни, НО ПАК СВЕТИ
, макар и слабо!
Някой може ли да даде обяснения на това? Никола, който ми прави колата вика-тука има некъв призрак сигурно

Някой може ли да даде обяснения на това? Никола, който ми прави колата вика-тука има некъв призрак сигурно

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Милко,така и така няма да си продам моя салон,искаш ли да ти дам датчик за еър бега?това с призрака е най-вероятно защото свети цялото табло и там е дупка сега 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Свети, щото ако погледнеш отзад таблото там дето няма лампички има тапички, ти като си махнал лампичката отзад има дупка и влиза светлина, макар и слаба. ако нямаш тапичка, чупиш крушката да не свети и я слагаш обратно 

- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае Милко... да ти имам проблема, бате...
Народа плаче от стъпково моторче, ламбди, дебитомери, врати, прозорци, тавани.... ти са за един призрак да го правиш на проблем...
Виж там 'земи от Марто датчика и виж дали няма да ти изчезне призрака
Друг вариант е от вътрешната страна на отворчето за въздушната торба да сложиш малко изолирбанд, който завинаги да спре възможността от там да свети нещо 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Немеца си е немец. Ако ви е изгоряла лампата на airbag-а и всъщност не функционира какво става ?
Свети резервната !
Призраците са само в страшните приказки
Свети резервната !
Призраците са само в страшните приказки

- ///MapTo
-
-
zBoost написа:Немеца си е немец. Ако ви е изгоряла лампата на airbag-а и всъщност не функционира какво става ?
Свети резервната !
Батка я стига си говорил смешки...по-добре си мълчете като нямате какво да кажете,шото заради ей такива всяка втора тема се обезсмисля и се стига до катанец

pavlin_e30 написа:...
Не съм съгласен..ела да видиш в синята ми кола как си прави проверка на системите и си гасне бега..дано не се наложи да се отваря пак,но успях да го върна в заводския му вид

Последна промяна ///MapTo на 19 Сеп 2007, 22:52, променена общо 1 път
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
то еърбега е хубава ехтра,ама я ползваш само веднъж
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- b00st
- User
-
///MapTo написа:zBoost написа:Немеца си е немец. Ако ви е изгоряла лампата на airbag-а и всъщност не функционира какво става ?
Свети резервната !
Батка я стига си говорил смешки...по-добре си мълчете като нямате какво да кажете,шото заради ей такива всяка втора тема се обезсмисля и се стига до катанецpavlin_e30 написа:...
Не съм съгласен..ела да видиш в синята ми кола как си прави проверка на системите и си гасне бега..дано не се наложи да се отваря пак,но успях да го върна в заводския му вид
Това съм го чел някъде и го търся в момента. Не съм сигурен дали е истина, ама ми е познато.
- b00st
- User
-
If you take the bulb out, there's a backup led that can only be shut off if you take the face of the cluster off and plug the hole the light shines through with a piece of tape.
The middle bulb socket is still in there the bulb is just dead. You see the big green socket, thats for the center cluster light. And you didnt pull the airbag light either. Its the far left little bulb on the bottom row. And pulling it wont do anything, theres a backup LED for it. Just get it reset at the dealer or borrow someones reset tool (i have one).
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ostcount=4
pwnd. Има специална тема по въпроса в bimmerforums и хората не се излагат така като нас с глупави offtop-ци.
///MapTo друг път преди да се изцепиш неподготвен, може да прочетеш малко. Или вярата в призраци надделява

- ///MapTo
-
-
zBoost написа:...
Ще ти го кажа най-просто за да ме разбереш...лампите по таблото са просто индикатори..горяли са ми крушките на ръчната и на ASC-то...ми вярвай ми,и двете ги пробвах дали работят като видях,че не им работят индикаторите и всичко беше 6..по пътя на твоята логика или тия крушки са вечни,или като изгорят спират да функционират системите,за които сигнализират..мисли малко преди да говориш

- b00st
- User
-
По точно ти мисли малко за да ме разбереш. Незнам какво точно неможа да схванеш от текстовете, ама хората са си го казали. Ако извадиш лампата на airbag-a или тя изгори ще свети резервния LED-диод. Незнам къде видя някой да говори за лампа на ръчната, лампа на ASC или каквато и да е друга лампа, нито съм казал, че те имат резервни диоди.
Всичко си има логика и не е трудна за разбиране. Никой неиска да му изгори лампата, същевремено (случайно) да се появи неизправност в SRS системата и до последно да си мислиш, че тия възглавници се отварят, нали ? Затова такова неприятно развитие на обстоятелствата е предвидено и елиминирано с поставянето на резервен LED диод. Просто SRS системата е една от най-важните, защото може да бъде животоспасяваща. Надали някой ще умре ако му изгори лампата на ръчната
Лично бих посъветвал автора да не прави експерименти и компромиси по системата. Просто да си намери един датчик, ако може. Има начин да се излъже системата, правят го обикновено когато слагат спортни седалки, аз лично не бих рискувал.
Всичко си има логика и не е трудна за разбиране. Никой неиска да му изгори лампата, същевремено (случайно) да се появи неизправност в SRS системата и до последно да си мислиш, че тия възглавници се отварят, нали ? Затова такова неприятно развитие на обстоятелствата е предвидено и елиминирано с поставянето на резервен LED диод. Просто SRS системата е една от най-важните, защото може да бъде животоспасяваща. Надали някой ще умре ако му изгори лампата на ръчната

Лично бих посъветвал автора да не прави експерименти и компромиси по системата. Просто да си намери един датчик, ако може. Има начин да се излъже системата, правят го обикновено когато слагат спортни седалки, аз лично не бих рискувал.
- ///MapTo
-
-
карай си изтребителя и не го мисли автора на темата,ще го уредя с датчик..а съвета ми към теб е,свали си таблото на иссс-требителя,разгледай го обстойно и като намериш дйод,ела на еко,обади се и ще те черпя бира 

- b00st
- User
-
Ем..на мене ми светят всички лампи и не са ми горяли, следователно не съм го разглобявал. Но явно има, щом така казват всички дето се опитват да правят такъв тарикатлък. Както и в случая с тази тема, нека автора си каже по-късно за фантома-пазител дето обикаля по бмв-та
Иначе истребителя няма грешка
Поздрави

Иначе истребителя няма грешка

Поздрави
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2