тарся помо6т отностно амортесъори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
тарся помо6т отностно амортесъори
здр
АКО ИМА ТАКИВА ТЕМИ И СЕ ДУБЛИРАМЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ
мисля да си сменя амортесъорите Е 36 325 тдс 97г. и са 4удя какви да сложа в магазините ми предлагат:
МОНРОЕ -150 ЛВ - 3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ
БИЛ6ТАИН -161лв -2 годинки
КАЯБА -175лв - 1 година
БОГЕ 172ЛВ
и всякви други знайни и незнайни :-)
та мисълта мие ако някой е слагал не6то от този сорт да драсне ред ,,впечатления;;
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
мисля да си сменя амортесъорите Е 36 325 тдс 97г. и са 4удя какви да сложа в магазините ми предлагат:
КАЯБА -175лв - 1 година
БОГЕ 172ЛВ
та мисълта мие ако някой е слагал не6то от този сорт да драсне ред ,,впечатления;;
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
- stenli_bmv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 535д
Re: тарся помо6т отностно амортесъори
това цена на броика за предни ли става въпрос или два задни?325 tds написа:здр
КАЯБА -175лв - 1 година
БОГЕ 172ЛВ
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
stenli_bmv написа:това цена на броика за предни ли става въпрос или два задни?325 tds написа:здр
КАЯБА -175лв - 1 година
БОГЕ 172ЛВ
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
По цените на предни приличат

- changethegame
- младши ентусиаст
-
Колеги тез спортните амортесьори не са за нащте пътища имам Bildstein отпред и отзад и тези отзад са вече заминали (не са ментаци от Германия са),най-добре са си оригиналните на BMW 176лв е броя, няма кво да му мислите ако колата ще се кара в България...
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
МОНРО никога. След много главоболия и смяна на 4-те амортисьора, и то за 6 месеца след поставянето, после след 8 месеца още една рекламация (понеже са гаранционни). Просто тази марка не ми вдъхва доверие. Сменях ги в сериозен реномиран сервиз, и не съм целил дупките (ако някой смята, че затова са окапали). Че карам бързо карам и взимам завойте по-бързо от нормално, но за такива кратки срокове да се сменят 2 пъти това е липса на качество. И ми предстой 3 та смяна, понеже предните заминават, а гаранцията свърши. Лично мнение и реална ситуация, може аз да съм попаднал на боклуци, но независимо от това тази марка вече е вън от списъка с части за моята кола.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
325 tds написа:здр
КАЯБА -175лв - 1 година
БОГЕ 172ЛВ
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Колега мойте са Sachs SuperTourismo карам я с тях от 100 000км,сменяни са преди 6 години и още 20000км,нереално.А и не са изтървали нито хлопат.

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Масово се продават ментета на Каяба, така че ги избегни. Ако си намериш гарантирано оригинални, може. Монро също не ти препоръчвам, поне не в България, защото ги вкарват от някакви източно-европейски заводи за рециклиране и незнайно още какво. Незнайни марки аз лично не бих сложил, щото там е на късмет - една партида читава, две за боклука още от поточната линия. Може да провериш Де Карбон на Делфи, чувал съм добри отзиви, но нямам лични впечатления.
Never mistake motion for action...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
А за КОНИ нищо не пишете
Не са ли хубави
Утре сутрин си монтирам два предни на Е46цата 

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
kriso85 написа:А за КОНИ нищо не пишетеНе са ли хубави
Утре сутрин си монтирам два предни на Е46цата
Явор разправя ,че тия от Руди не стрували,
от друга страна какво да ти кажеме малко са тия дето дават пара за читаво окачване,ти какво си си взел регулируемо или?
Иначе на кобито ми са Де карбон на Делфи и са карани четири години на тази кола и сигурно над 50 000км. аз съм и навъртял 20к от как съм я взел и единия се избуши в една яма.
Шибаното е ,че в момента няма за моята кола и трябва да чакам доставка един месец

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2