Как да залича нараняванията по предния капак от камъчета
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Как да залича нараняванията по предния капак от камъчета
Здравейте колеги, не отдавна станах горд собственик на 325 ТДС, Колата лимка, само тук там има съвсем малки петънца ръжда, по предния капак също където са удряли камъчета, как да се справя с проблема, каква боя да използвам и мога ли само локални да ги маскирам, не ми се ще да я дам на некой бояджия да я окепази. Ако знаете някоя тънкост давайте. Благодаря Ви предварително.
Re: Как да залича нараняванията по предния капак от камъчета

Последна промяна GVT на 11 Юни 2012, 15:10, променена общо 2 пъти

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
и аз отпред на маската имам следи от камъчета и един ме светна че застрахователите ги плащалии тея щети та сега след зимата ще ги навестя 

- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
лесен вариант е коректор около 5 лв струва в магазините за бои ги правят и с четчица се нанася това за дребните неща
иначе качествено както колегата е посочил горе

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
spower написа:лесен вариант е коректор около 5 лв струва в магазините за бои ги правят и с четчица се нанася това за дребните нещаиначе качествено както колегата е посочил горе
Т'ва е ала "Горубляне" стайлинг

Пребоядисването е идея, ама зависи от много неща... наред с бояджията и боята, която ти забъркат го има и момента с останалите елементи около капака.... да не стане така, че изведнъж капака да стане "различаем" на фона на останалите... щото е пръснат перфектно и си личи "старостта" по останалите елементи

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а ве марул, аз да не сьм бояджияBobaka написа:Дай го на Явор - цар е на предните капаци.
ПП. Ама си земи 2 кила боя , че може да не стигне![]()
![]()

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
GVT написа:Тук варианта е на преливки,послесе пастира цялата кола и ако боята е оцелена нема ядове
Не знам как ше я уцелиш тая боя, че върху един и същ детайл да направиш няколко преливки и дори след пастирането новата и старата боя да са еднакви

11 мнения
• Страница 1 от 1