Помогнете моля
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помогнете моля

AcoTo®
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Както колегата ти е писал, това е моторчето на п.х. или дебитомера.Имах познат с такъв проблем и се оказа дебитомер.Задължително направи диагностика в Дарукар или Камор 

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Ами моята е карана на газ някогаси и сега никой неможе за6то неиска да върви пове4е от 20 пъти зака4ана на комп и винаги показва 4е е перфектна,ама НЕ Е.Виж тук за кво става дума На газ преебават насила доста работи по колата ,направи6 ли на газ една кола после не я търси на бензин
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=62430
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=62430
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Re: Помогнете моля
Acoto® написа::help:![]()
Историята ми е следната - взех от Германия БМВ е36 320Ци М50Б20 ванос. Като дойде колата беше УЖАС. Работя в автосервиз и я качих на един подемник. Извърших следните ремонти - сменени задни пружини х2, тампони носачи отзад х2, иглени втулки х2 отзад, изправяне носач(тея ламаринените тънките), смяна ексцентричен болт за реглаж на з.д. колело (някоя тъпа шваба турила обикновен 12х1.25), биалетки отпред х2, лепих някъв корпус на филтър за някви газове, сменен гор.филтър, накрая реглаж + 17х8 лдж. и колата се залепи за пътя. Проблема ми е следния - на студен мотор не пали лесно( БЕЗ ГАЗ НЕ ЩЕ) и докато не загрее от обороти на пр.ход до към 1500 оборота при рязко подаване на газ прекъсва зверски. ЗАГРЕЕ ЛИ ВСИЧКО СТАА ОК. Проверих датчика за темп. на водата, смених бобини х6, свещи х6, реле за команда на помпа или двг незнам кво се води и пак. ПОМОГНЕТЕ или ми кажете някъв тел. на някой дето ги разбира повече от мене, колата ми тряа спешно.
![]()
![]()
![]()
имам подобен проблем: двигателят работи добре при всякакви обороти на празен ход, но когато е на скорост /особено силно се усеща при рязко подаване на газ, в диапазона- 4000- 4500 оборота, на втора скорост/ колата забавя ускорението си и след малко изведнъж се набира. Предполагам, че е от дебитомера.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Ако след като загрее колата си се държи ОК, значи проблемът ти е в дюзите и трябва да се свалят и да се чистят, а ако този дето ги чисти може и да ги тества как са после ще е още по-добре, за да не гадаеш. Ако и като загрее все още се държи много гадно си провери гофрирания маркуч от филтъра назад и стъпковото моторче, и дебитомера.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2