съвет за съединител
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
съвет за съединител
Здравейте на феновете......,Въпроса ми е ,от какво се дължи високото зацепване на съединитела ,и преди смяната си беше високо и след .Сменено е комплект на LUK , не че боксува ама е гадно градското каране.Има ли начин да се отрегулира ...........някой да е правил нещо по въпроса 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
По принцип е саморегулиращ се, ама и след смяната да отделя отново високо.... на сигурно място ли прави смяната т.е. да не са те метнали нещо.... до колкото знам май не можеш и да го регулираш сам...
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Сменял съм горна помпа на съединителя на Ауди (голям х*й е). Там има регулиране от самата помпа, кога точно натискът от педала да направи налягането. Много е пипкаво и една навивка е бая. Проба-грешка е методът.
П.П.: Абе и аз ти го обясних... Идеята е, че с на буталото на помпата имаше резба, на която се захваща рамото на педала и от това колко навътре или навън е педала по тая резба зависи къде ще зацепва, но пак казвам една навивка е много. Може да е сменяна горната помпа и да е оставен как-да-е.
П.П.: Абе и аз ти го обясних... Идеята е, че с на буталото на помпата имаше резба, на която се захваща рамото на педала и от това колко навътре или навън е педала по тая резба зависи къде ще зацепва, но пак казвам една навивка е много. Може да е сменяна горната помпа и да е оставен как-да-е.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
s
аз си го смених ,но със сигурност има някакъв пиниз за реглаж ,може би има в помпата горната ,ама незнам за сега......
4 мнения
• Страница 1 от 1