проблем с номера на двигателя
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с номера на двигателя
Имал ли е някой проблем при регистрацията на кола с номера на двигателя, когато три от цифрите са наранени и не се четат?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Няма прошка бате, преди 2 седмици регистрирах моята баварка - 320 ка във Варна. Оня ме накара да търкам с една шкурка на едно изкл'чително "удобно" място... повярвай ми, ако можеш затъркай си номерцата - последните 3-4 наистина трудно се виждат. те светят с едно фенерче но пак едвам се четат, камо ли да го шкуриш и после с парцалче.. и накрая оня ми вика :
- Дааа, последните 3 номера, който ние засичаме не отговарят на тея от фактурата с която са ти продали колата... и се подсмихва като видя че колата е закупена от Дупница, а аз съм на крака пред него в КАТ...Варна...
та замазаха малко положението с няколко усмивки мина номера.
Но ако можеш пак ти казвам - зачисти го. (то трудно космически лъч да вкараш, но с малко фантазия и акробатични умения...)
- Дааа, последните 3 номера, който ние засичаме не отговарят на тея от фактурата с която са ти продали колата... и се подсмихва като видя че колата е закупена от Дупница, а аз съм на крака пред него в КАТ...Варна...
та замазаха малко положението с няколко усмивки мина номера.
Но ако можеш пак ти казвам - зачисти го. (то трудно космически лъч да вкараш, но с малко фантазия и акробатични умения...)
- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Няма да имаш проблем.Изчисти го хубаво и повече не се впрягай, ония си знаят работата.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
9 мнения
• Страница 1 от 1