От къде стъкалцата за фаровете?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

От къде стъкалцата за фаровете?

Мнение от blackrider » 11 Сеп 2007, 9:42

Пичове вътрешните пластмасови стъкалца на фаровете са изгорели (пожълтели) ,заради което си смених целия фар( с готов ангелски очи)! От къде да си купя такива стъкалца? Проверих в магазина ми продават целия фар :help:

Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна blackrider на 11 Сеп 2007, 17:28, променена общо 2 пъти

кандидат ентусиаст
Аватар

Няма

Мнение от Popov » 11 Сеп 2007, 10:43

По моргите колега!Навсякъде върви цял фар по магазините :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: От къде стъкалцата за фаровете?

Мнение от Georgatoss » 11 Сеп 2007, 11:13

blackrider написа:Пичове вътрешните пластмасови стъкалца на фаровете са изгорели (пожълтели) ,заради което си смених целия фар( с готов ангелски очи)! От къде да си купя такива стъкалца? Проверих в магазина ми продават целия фар :help:

Изображение
Изображение

колега ти като си ги сменил с ангелски очички за кво ти са пак старите фарове. Просто и мойте са изгорели и се чудя дали да не си купя и аз като тебе твоите колко пари и от къде ги купи.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Няма

Мнение от blackrider » 11 Сеп 2007, 17:27

Popov написа:По моргите колега!Навсякъде върви цял фар по магазините :roll:

а мислиш ли ,че в моргите няма да са жълти? :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от changethegame » 11 Сеп 2007, 18:49

и мойте бяха нагорели и направо ги махнах, то пук взе че се получи нещо много добро и въобще не мисля да слагам други, само дето голяма разглобяванка беше, много трудно изкарах десния фар, защото има една тръба за климатика дето много лошо пречи....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 530D F07

Мнение от izzzo » 11 Сеп 2007, 21:05

Преди два месеца арабите на Симеон ми искаха по 40 кинта на стъкло (ново) :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 11 Сеп 2007, 23:37

Ми аз си купих от един пич от форума 30лв 2-те но бяха СТЪКЛЕНИ не като оргиналния пластмасови и btw има фарове къде къде по красиви тия колега чесно... грозни са

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 11 Сеп 2007, 23:41

И аз се чудя как някои казват, че на оригиналните им фарове тия "стъкла" са пластмасови.... на моите ZKW са стъклени, че са бая дебели дори... иначе тоя "Angel Eyes", показан по-горе... верно не е много сполучлив... но на някои хора им харесва :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Това

Мнение от Popov » 12 Сеп 2007, 18:08

и моите са пластмасови и пожълтели вече на втора Е36!А в моргите де да знам воже да не са я карали колата на фарове и да са здрави :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 12 Сеп 2007, 18:15

Mollov написа:И аз се чудя как някои казват, че на оригиналните им фарове тия "стъкла" са пластмасови.... на моите ZKW са стъклени, че са бая дебели дори... иначе тоя "Angel Eyes", показан по-горе... верно не е много сполучлив... но на някои хора им харесва :)

Няма нищо чудно колега, тези които са Bosch, стъклата им са пластмасови и изгарят грозно.Верно е че на ZKW ,стъклата са стъклени и там няма този проблем.
Аз това и обяснявам на куките като ме спрат за халогените, разправям че ми горят стъклата.. :mhihi:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540iX

Мнение от snooperchi » 27 Сеп 2007, 11:22

Аз може ли да се намеся така .. въпреки,че е стара темата но да попитам нещо? Ако се сложат хубави Angel eyes фарове като тия примерноо ->

http://www.redline-tuning.com/component ... /Itemid,8/

Ще пожълтява ли пак я лупата я стъклото ... ? както са ми пожълтели на мене в момента стъклата .. или при тея с ейнджъл айс няма такива проблеми ? Благодаря ви предварително :)

Потребител
Аватар

Мнение от Maguire » 27 Сеп 2007, 11:45

Колеги имаше вече такава тема във форума.Аз го имам същия проблем със "стъкълцата"(те не са точно стъкълца а пластмаси) и съм търсил на много места,ама никъде няма!В магазина ти продават цял фар.И в морги съм търсил-никой не продава само стъкъца.Пак ти продават цял фар щото иначе нямат далавера!Единствения вариант е ако намериш някъде счупен фар на който стъкълцата му да са здрави!

Ако някой продава само стъкълца да се обади!Купувам ги веднага!
Be nice with the people you meet on the way to the top,because you might meet them on the way back!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Сеп 2007, 12:31

Maguire написа:Колеги имаше вече такава тема във форума.Аз го имам същия проблем със "стъкълцата"(те не са точно стъкълца а пластмаси)

Не е верно.... на някои фарове са стъклени тия "стъкла". Като например на моите оригинални ZKW. И аз мислех, че е пластмаса, ма като разглобих фара и.... изненада :) Ще ги давам на адаша tosh, иначе можеше да се разберем нещо :) Аз имам още един фар (все още цял), който има две стъкла. Ма едва ли ще ти се купува цял фар (него само заради стъклата няма да го разглобя) :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Georgatoss » 27 Сеп 2007, 12:33

snooperchi написа:Аз може ли да се намеся така .. въпреки,че е стара темата но да попитам нещо? Ако се сложат хубави Angel eyes фарове като тия примерноо ->

Ще пожълтява ли пак я лупата я стъклото ... ? както са ми пожълтели на мене в момента стъклата .. или при тея с ейнджъл айс няма такива проблеми ? Благодаря ви предварително :)

много скъпи тези енжълки бе :roll:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
Мечтае да кара: отново BMW

Мнение от SpLiT » 27 Сеп 2007, 12:59

Georgatoss написа:
snooperchi написа:Аз може ли да се намеся така .. въпреки,че е стара темата но да попитам нещо? Ако се сложат хубави Angel eyes фарове като тия примерноо ->

много скъпи тези енжълки бе :roll:

В редлаин е най-евтино... 700 кинта при Жоро (аутофешън), 600 в Ауто елит БГ...

Следваща

Назад към E36