Крушки!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
Крушки!!!
Колеги здравейте пак аз
значи тоя път е следното:
Днес си карам аз и едно рпиятелче ми светка зад мен спирам и ми казва че не ми бачкат стоповете викам си брехх отбивам наистина само габаритите светят званя на един приятел жичкаджия вика зает съм ама погледни крушките отварям аз гледам ги изгорели...двете малките посредата и големите от към багажника отидох като бял човек и си купих ся сичко е 6:) Но защо са изгорели старите да нема некаде на късо?това ми е мисълта?

Днес си карам аз и едно рпиятелче ми светка зад мен спирам и ми казва че не ми бачкат стоповете викам си брехх отбивам наистина само габаритите светят званя на един приятел жичкаджия вика зает съм ама погледни крушките отварям аз гледам ги изгорели...двете малките посредата и големите от към багажника отидох като бял човек и си купих ся сичко е 6:) Но защо са изгорели старите да нема некаде на късо?това ми е мисълта?
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- tarkalay
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39
- Мечтае да кара: Самолет
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
А елемента с "еми просто са изгорели" не го ли помисли?
някои крушни горят и за 1 седмица.... не се впрягай толкова... ако тия сега изгорят бързо, тогава го мисли.... иначе - крушки са... горят
Ако не горяха нямаше да е чак такъв бизнес, че колите щяха да карат с един комплект по 20 години 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и аз така един път сменявам халогените и те ми изгореха за една седмица ... а са некои да ми каже що ми изгореха ааааа ... и друг да ми каже що ми е свършила нафтата у колата .. некои да не ми я е карал аааааа
п.п. тфа за халогените сериозно .. бех сложил некфи гадни за левче .. сега с хелата нема проблеми а иначе пич ако има нещо на късо би следвало и новите да ти изгорят за нула време нали .. близко до мозъка ако още ти светят значи немаш грижи

п.п. тфа за халогените сериозно .. бех сложил некфи гадни за левче .. сега с хелата нема проблеми а иначе пич ако има нещо на късо би следвало и новите да ти изгорят за нула време нали .. близко до мозъка ако още ти светят значи немаш грижи

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
RageBg написа:nandrolon написа:крушка за къс фар от 2.60 , 2 пъти сменявам и 2 та пъти гори за 5-10 мин
решението - от 3.40 и нема ядове
По дяволите аз дадох 10 лева за една крушка, къв съм балък , ама така е като не знае човек.
Ами ако те надживее..

Ако е качествена ,сумата не тежи..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
RageBg написа:nandrolon написа:крушка за къс фар от 2.60 , 2 пъти сменявам и 2 та пъти гори за 5-10 мин
решението - от 3.40 и нема ядове
По дяволите аз дадох 10 лева за една крушка, къв съм балък , ама така е като не знае човек.
Аз си купих за 15 и не съжалявам никак

_!_
RageBg написа:Значи не съм се прецакал , аз си мислех че прсто са ми ударили една солидна надценка защото я зех от бензиностанция за това. Мерси много начи не съм се прецакал.
А, от тази гледна точка си се прецакал, защото там са много по-скъпи. Зависи каква марка си си взел де. Аз преди 1-2 години си купих в Пловдив Н4 за 15 лева от едно ОМВ

_!_
13 мнения
• Страница 1 от 1