Чукане в скоростния лост на 1-ва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Чукане в скоростния лост на 1-ва
Здравейте колеги,
прегледах темите с търсачката но не намерих подобно нещо кат тва дет ме споходи...та ако някой има идея ще съм много благодарен:
Става дума за чукане, което се усеща в скоростния лост при по-рязко тръгване. Ако се тръгва леко на полусъединител няма проблем или като се кара колата на 1-ва бавно. Ако се деде повечко газ обаче почва да се усешта яко чукане в скоростния лост (мисля, че даже и се чува от някъде) докато не се смени на втора...на другите скорости го няма , даже вдига 210 и няма грижи
идей , опит? предварително благодаря !
прегледах темите с търсачката но не намерих подобно нещо кат тва дет ме споходи...та ако някой има идея ще съм много благодарен:
Става дума за чукане, което се усеща в скоростния лост при по-рязко тръгване. Ако се тръгва леко на полусъединител няма проблем или като се кара колата на 1-ва бавно. Ако се деде повечко газ обаче почва да се усешта яко чукане в скоростния лост (мисля, че даже и се чува от някъде) докато не се смени на втора...на другите скорости го няма , даже вдига 210 и няма грижи

д
ако се чува отдолу тампони на ск-котия или тръбата на ауспуха е близо и бие като тръгнеш.Най-лесно в канал някой да гледа и на ръчна ще риташ съединителя на 1ва ..................нека по -умните кажат още........
- Burningparis
- ентусиаст
-
ми аз днес я закарах да я погледнат и от скоростната кутия до дифа всичко си е ок, не е и от тръбата:( ... после се ядосах и понеже е без шпер я вдигах на крик и я мъчи на 1-ва да въти ту с едното ту с другото колело ...няма го чукането...появява се само на първа при натоварване, при тръгване ...има предположения за маховик, съединител или бог знае какво...ако някои се е сблъсквал .....
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- Burningparis
- ентусиаст
-
d
аве на канал и на колела ,а не на крик. ....... дръпната ръчна и само ще пускаш съединителя колко да зацепи не да тръгваш ....като е на ръчна ще има товар и ще видишп одкъде чука...........
- Burningparis
- ентусиаст
-
гуменото каре на кардана след скоростната кутия се беше скъсало (сменено преди 1 година точно) от което се гънеше и закачаше в лоста на скоростите отгоре.
1. не си даваите колите на смотани дебили дето като поправят всички марки коли се оказва че нищо не разбират от БМВ
2. не им / си позволявайте да купуват/е евтини части боклуци. така ще си облекчите живота и на този дето ви купи колата някой ден също.
1. не си даваите колите на смотани дебили дето като поправят всички марки коли се оказва че нищо не разбират от БМВ
2. не им / си позволявайте да купуват/е евтини части боклуци. така ще си облекчите живота и на този дето ви купи колата някой ден също.
7 мнения
• Страница 1 от 1