Смяна на маслото в Бургас
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- balduin
- Потребител
-
- Кара: Рено Клио
- Мечтае да кара: Рено Клио
- Детайли за колата: 1.4/98hp
Смяна на маслото в Бургас
Има ли някой от Бургас, който да ми каже сервиз за смяна на маслото и същевременно да ми занулят ойл сервиза? Бихте ли ми препоръчали масло?
Последна промяна balduin на 03 Авг 2007, 20:20, променена общо 1 път
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Re: Смяна на маслото в Бургас
balduin написа:Има ли някой от Бургас, който да ми каже сервиз за смяна на маслото и същевременно да ми занулят ойл сервиза?
незнам за Бургас но имаше някаква тема тука непомня коя където пише сам да си нулираш ойл сервиза

- balduin
- Потребител
-
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Пич отиваш до Търговската къща в Славейков точно до сфетофара има специално за смяна на масла и зануляват Аз там Ходя и съм доволен. Ела ако искаш в 18:00 ч. на ЦУРК-а в морската градина ще има БМВ среща на паркинга 

- balduin
- Потребител
-
ok
сега ми светят 3 зелени лампички, и мисля да го сменям маслото. Това до Търг.къща където е има и автомивка и ремонт на гуми и 2 канала (то винаги има коли на тях). Ами как да разбера дали ми е М40 или М43 двигатела? Най-вероятно да е М40.
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Re: ok
balduin написа:сега ми светят 3 зелени лампички, и мисля да го сменям маслото. Това до Търг.къща където е има и автомивка и ремонт на гуми и 2 канала (то винаги има коли на тях). Ами как да разбера дали ми е М40 или М43 двигатела? Най-вероятно да е М40.
е нетрябва ли да ги оставиш да огаснат трите зелени светлени и да светне жълтата че да сменяш масло
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
© написа:не, защото това може да стане и към 15 000км от последната смяна
аз винаги съм сменял някъде след третото квадратче
е тогава за къв чеп е този ойл сервиз като няма да го използвате аз мисля че той най-точно си преценява спрямо карането на шофьора
въпроса е малко спорен
той не "преценява", а изчислява според различни данни, но няма как да знае точно кога да се смени маслото
на сегашната ми кола на таблото изписва, че трябва да го сменям след 22 000км, а на още по новите през 30 000км
Ти би ли го държал над 10 000км?
Аз не
той не "преценява", а изчислява според различни данни, но няма как да знае точно кога да се смени маслото
на сегашната ми кола на таблото изписва, че трябва да го сменям след 22 000км, а на още по новите през 30 000км
Аз не

Последна промяна © на 08 Авг 2007, 10:25, променена общо 2 пъти
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
© написа:въпроса е малко спорен
Аз не
да ти кажа честно имам я от 2месеца и те първа ми светна жълтия сектор и сега ще я сменям маслото при това разсъждавах че немеца от Нюрнберг все с по добро масло от мойто което и да е тук в Бг ще я е карал

- Andronoff
- триногата
-
аз знам, че моето го смених на 165к , а сега съм на 174к, сървиса ми свети с още 2 зелени, но ще го сменя след някой ден 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2