Питанка за дебитомера
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
Питанка за дебитомера
От известно време, но не много често автомобила ми не иска да се изфорсира при потегляне.Писах преди време тук и ми казаха, че сигурно е дебитомера.Къде се намира той и дали може да се поправи нещо.Благодаря ви предварително!
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Дебитомера ти се намира веднага след въздушния ти филтър. Но се притеснявам, че ако той се е скапал, лекарството е смо смяна с нов, не искам да те плаша, но хич не е евтин! 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ivopicha
- ентусиаст
-
Ами какво значи- 1-во на свободна като подам газ колата се дави прави най много 2000 оборота.Като включа на I-ва и придърпва.Ще речеш, че не му ходи гориво или че спират тоците.Изключвам от скорост и с малко "помпене" се оправя.Като влезне в обороти си върви без грешка вече.На по големите предавки ми го е правила 1-2 пъти.Та ми казаха, че бил дебитомера.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
най добре е преди да си го купи6 да опита6 с друг дебитомер само за тест на някой твой познат да кажем с 318-ка
рзменяш ги за малко става лесно ако има6 питане как става тои4но 098493522 Иво

- ivopicha
- ентусиаст
-
Лошото е, че това го прави рядко.Да кажем веднъж на седмицата. И ми се струва , че го прави, когато е мокро времето.Така че, ако го взема този друг дебитомер, колата може да си работи.
Нещо извън тази тема.Четох че може да се занулява OIL SERVICE със жичка.Къде се намира тази джаджа в която се пъха жичката- в дясно до акумулатора ли?
Нещо извън тази тема.Четох че може да се занулява OIL SERVICE със жичка.Къде се намира тази джаджа в която се пъха жичката- в дясно до акумулатора ли?

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Това ми звучи повече като проблем с горивото отколкото в дебитомера. Пробвай да смениш релето на горивната помпа и бензиновия филтър, ако е стар.
както каза кау - провери си бензиновия филтър. също си виж кабелите, свещите и капачката на дистрибутора. също така дебитомера ти е свързан със един интересен куплунг (но както казах не мисля че е от него). разкачи го и почисти и двете страни. може също да погледнеш и бензиновата помпа. очевидно също си провери въздушния филтър дали не е много мръсен (няма да е от него ма все пак).
после кажи кво е било...
после кажи кво е било...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivopicha
- ентусиаст
-
Въздушният филтър го сменях със смяната на маслото- преди 500 км.Утре ще проверя някои от другите работи.Благодаря ви!
11 мнения
• Страница 1 от 1