Цени на E36, 318i след 1995
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Цени на E36, 318i след 1995
Запалил съм се за оставям доброто старо R19 на съпругата и да се присъединя към собствениците на BMW 318
Бих искал да е
M43
произдодство след 1995 г
Днес бях на Горубляне и имаше 2 или 3, които според мен имаха качества на БМВ / две от тях продаваше мъж на име Боби и ми харесаха / . Всичко останало беше просто съсипано от карани и представляваше грозна гледка.
Каква трябва да е справедлива цена за качествено и запазено BMW / и отвън и под капака/която да отговаря на тези изисквания
Аз лично не успявам да намеря нещо добро под 7200 лв, като не съм влизал в пазърлъци, все още се услушвам
Не че има проблем да ги дам ама знае ли човек, може пък да не са това реални цени
Ще се радвам да чуя вашето мнение
Благодаря Ви
Очаквам предложения и снимки
Бих искал да е
M43
произдодство след 1995 г
Днес бях на Горубляне и имаше 2 или 3, които според мен имаха качества на БМВ / две от тях продаваше мъж на име Боби и ми харесаха / . Всичко останало беше просто съсипано от карани и представляваше грозна гледка.
Каква трябва да е справедлива цена за качествено и запазено BMW / и отвън и под капака/която да отговаря на тези изисквания
Аз лично не успявам да намеря нещо добро под 7200 лв, като не съм влизал в пазърлъци, все още се услушвам
Не че има проблем да ги дам ама знае ли човек, може пък да не са това реални цени
Ще се радвам да чуя вашето мнение
Благодаря Ви
Очаквам предложения и снимки
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв 320 Е36
- Мечтае да кара: ново бмв
недеи да барзаш аз моето си го взех от варна за 6700 98 г ис ка е с вси4ки екстри и сам много доволен така 4е тарпение му е маиката може6 да го видиш в галерията ми
dezavu написа:недеи да барзаш аз моето си го взех от варна за 6700 98 г ис ка е с вси4ки екстри и сам много доволен така 4е тарпение му е маиката може6 да го видиш в галерията ми
Определено си случил на кола

как искам и аз една такава ИСкова четиривратка, черна.... еххх ...
за цената е много относително, ако е здраво, парите не ми се свидят. преди 2 седмици купихме на един приятел 318 M43 за 7,800лв. но беше в МНОГО добро състояние в всяка една гледна точка, всъшност и досега след 3 седмици каране, само липсата на задни ел. джамове си му остава кусура ... тоя уикенд ше го снимаме да го похвалим сред другите "дами" в форума

и колега успех с покупката, по неделите може да се засичаме с влюбени погледи около някой Бима на Горубляне

п.с. кой отнесе М-ковия звяр под моста и не се похвали ?

bmw
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
ами според мен колкото дадеш под 8000лв за подобна кола, разлиакта ще я дадеш на майстори, а иначе за кола в уникално състояние може и 10 да се ръснеш, зависи 

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
на dezavu колата си изглежда много добра(само тва ///м отзад?)
вземи някой който знае какво да огледа по колата,която харесаш!
цената не е критерий за състоянието....
вземи някой който знае какво да огледа по колата,която харесаш!
цената не е критерий за състоянието....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
за 6500 докъм 7000 можеш да намериш читава само че трябва някой който познава модела за оглед + търпение и късмет ,или някой приятел да ти я докара отвън ... 9-10 за 318 от 95
за тея пари изпадат прилични Е39 вече ... Е36 за 10 трябва да е от 97-98 + маса екстри и уникално състояние ,и пак бих си купил Е39

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
айде бе, това е доста разтегливо понятие, не мислиш ли?!9-10 за 318 от 95 за тея пари изпадат прилични Е39 вече

Johnny99 приятелю, струва точно толкова, колкото си готов да дадеш

значи пич точно такова си взех преди 3 месеца от Горубляне
M43 96 318 <перфектно е ходих каде ли не до Дупница до гъзница
и само кокошарници,баси бях се отчаял и накрая скивах мойто,баси беше любов от пръв поглед
и така...........та на Горубляне има един пи4 казва се Румен тои винаги има по един як баварец и става пазарлък,аз моя си го взех за 6000 без забележки а беше 6700
взех си двама майстора и го огледаха,та ако искаш му звънни на Румен-0888704534 и го попитаи какво бмв има в момента
тоЙ ще ти обясни каде се намира
то и аз трябва да мина през него че ми е обещал джанти за добри пари 

колеги и аз да кажа нещо по въпроса! От Горубляне купих моят бимър,
може би от "същият Румен", по горе се споменава за него. Изръсих се
7300 лв. не даде и дума да свали нещо от цената. Не успях да го убедя, но пък само чета във форума за наболелите неща по Е36, т.е.
за сега нещата вървят добре! Мисля че Е36 в добро тех.със-е на 10 и + години заслужава 7500-9000 лв. След покупката си купих акумулатор БОШ - 129.00лв. - това беше грешката която показа компютъра! Успех на всички с пазарлъка!
може би от "същият Румен", по горе се споменава за него. Изръсих се
7300 лв. не даде и дума да свали нещо от цената. Не успях да го убедя, но пък само чета във форума за наболелите неща по Е36, т.е.
за сега нещата вървят добре! Мисля че Е36 в добро тех.със-е на 10 и + години заслужава 7500-9000 лв. След покупката си купих акумулатор БОШ - 129.00лв. - това беше грешката която показа компютъра! Успех на всички с пазарлъка!
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2