НЯКОЙ РЕМОНТИРАЛ ЛИ Е ГНП В СУПЕР ДИЗЕЛ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
НЯКОЙ РЕМОНТИРАЛ ЛИ Е ГНП В СУПЕР ДИЗЕЛ
колеги колата ми зе да пали много трудно като е топла и майсторите в сервиза на бмв казаха че помпата е отишла и ми дадоха един телефон на супер бош или супер дизел та ремонтирали помпи някой правил ли е или чувал нещо и каде се намира за колегите от СОФИЯ
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Намира се на Околовръстен път под драгалевци. Ако се качваш по Симеоновско шосе завиваш надясно на Околовръстното и на 300 метра преди следващия светофар ти се пада в ляво. Точно след Царско село.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Бягай от там надалеч, преди карах един Форд 1.8D и го закарах там просто така, на фиагностика, оня гледа- гледа, пък хвана с един чук да млати помпата, нещо да я центровал
Бахти и центровката.
След време ходих и с TDS- ката, запушени дюзи, които отпуших с добавка за 6лв- тия я закачиха на компа и веднага дадоха диагноза- 1600лв за рециклиране. Аз си я рециклирах за 6лв сам и си я карах още близо 3 години без никва грижа.
За трудния топъл старт има много изписано, първо го прочети, пък тогава мисли какво да я правиш.

След време ходих и с TDS- ката, запушени дюзи, които отпуших с добавка за 6лв- тия я закачиха на компа и веднага дадоха диагноза- 1600лв за рециклиране. Аз си я рециклирах за 6лв сам и си я карах още близо 3 години без никва грижа.
За трудния топъл старт има много изписано, първо го прочети, пък тогава мисли какво да я правиш.
- 7878
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E70
- Детайли за колата: 3.0d "07
Да, аз съм правил. Забелязах теч на нафта от помпата и като отидох един свъсен чичко ми каза... "Ще се оправи за 450 лв.!". На въпроса ми кое струва 450 лв. той ми каза 130 за гарнитури, 20 за някакъв клапан и 300
за работа!!! Ба... тая работа за един ден!!! Но в крайна сметка и топлия старт ми се оправи след центровката, и разхода ми падна, тоест не отива нафта на вятъра... щото си течеше много яко... и така... мизерници са малко тия от Супер Дизел, но поне знаят какво правят и не се учат върху колата ми. Все пак това е малко специфично. Айде със здраве... 

- robert1975
- младши ентусиаст
-
имах мазда- турбо дизел интеркулер- компрекс-разказаха ми фамилията и на мен и на колата там........
-аз там няма пак да стъпя....

- silver_Angel
- Потребител
-
- Кара: e60 525 2005г.
Горе долу толкова излиза
На мен ми взеха 480 лв без ДДС
Направиха ремонт на ГНП , центровка и още нещо, но не разбрах
Но имат гаранция 1 година и наистина до сега не съм имал повече проблеми с това
Колата не пуши, не губи мощност, пали си перфектно - е верно след нов акумолатор, но..
А при тях ме прати моя майстор, който иначе ми прави всичко останало. За този проблем обаче препочете да ме прати при професионалисти в тази сфера за него
И въпреки разходите съм доста доволен от този сервиз
И времето беше 1 ден само , при все че сервиза беше пълен
На мен ми взеха 480 лв без ДДС
Направиха ремонт на ГНП , центровка и още нещо, но не разбрах

Но имат гаранция 1 година и наистина до сега не съм имал повече проблеми с това
Колата не пуши, не губи мощност, пали си перфектно - е верно след нов акумолатор, но..
А при тях ме прати моя майстор, който иначе ми прави всичко останало. За този проблем обаче препочете да ме прати при професионалисти в тази сфера за него
И въпреки разходите съм доста доволен от този сервиз
И времето беше 1 ден само , при все че сервиза беше пълен
7 мнения
• Страница 1 от 1