виско
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
виско
кво можи да стане ако зацепя виското да върти постоянно че ми писна да давам стотици левове за ментета
Пичове,
откъде мога да си купя виско за М43 двигател?
Моето не работи, или поне така мисля..Когато е загряла колата не се включва и понякога като съм в голямо задръстване загрява над допустимото, а перката си се върти с бавни обороти...пробвах и при загрял изгасен двигател да завъртя перката...върти си се много лесно, без никакво съпротивление...та въпроса ми е дали това е признак че виското не става или може би е от термостата?
Моето не работи, или поне така мисля..Когато е загряла колата не се включва и понякога като съм в голямо задръстване загрява над допустимото, а перката си се върти с бавни обороти...пробвах и при загрял изгасен двигател да завъртя перката...върти си се много лесно, без никакво съпротивление...та въпроса ми е дали това е признак че виското не става или може би е от термостата?
M43 не е ли с ел. вентилатор и термовключвател?deyan_gg написа:Пичове,
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- arkadas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-90
Колега, препоръчвам ти да си рециклираш оригиналното виско. Цялата философия се свежда до пренапълването му със специален силикон. Цялата история струва 50 лв., ако имаш интерес пиши на л.с. да ти обясня къде да отидеш.
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
deyan_gg написа:а наистина ли става виско от форд транзит? Какъв модел и година?
и аз 4ух подобно нещо ..разбрах само е форд транзит 2,5 дизел ... ама коя година не ми стана ясно ,предлагат на sachs за 149лв виско в аутоплюс ... ама казват 4е по-4сто се пускало ...
- robert1975
- младши ентусиаст
-
Nightmare написа:robert1975 написа:щте потрошиш водната помпа-ако искаш сега пък нон стоп помпа водна да сменяш......
Защо да я потроши водната помпа
ами защтото като е зацепена нон стоп при запалване на двигателя дава откат и при гасене също-абе да го обясня добре не мога но съм работил нови части за мерцедес и баварци 6 години и знам какво става а и колегите от дарукар може да попиташ.......
robert1975 написа:Nightmare написа:robert1975 написа:щте потрошиш водната помпа-ако искаш сега пък нон стоп помпа водна да сменяш......
Защо да я потроши водната помпа
ами защтото като е зацепена нон стоп при запалване на двигателя дава откат и при гасене също-абе да го обясня добре не мога но съм работил нови части за мерцедес и баварци 6 години и знам какво става а и колегите от дарукар може да попиташ.......
Не не се съмнявах че е така просто ми стана интересно защо ще има проблеми с помпата.Благодаря все пак за разяснението

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2