Може ли малко помощ,относно...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Може ли малко помощ,относно...

Мнение от jikata_1 » 05 Юли 2007, 21:25

Здравеите на всички.
Нов съм тук,но желая да получа компетентни отговори от хора които карат точно тези коли,така наречените BMW.Искам да ми помогнете,тъи като съм решил да ви ставам колега,НО затова искам да попитам :
1-спрял съм се на 320 или 318ис 95 година,относно тези коли искам да ви попитам,как са като цени на резервни чати,разход,дали мога да си подържам,на какви цени са читавите екземпляри,има ли чатси за тях,какво да гледам като купувам,кои дефекти наи често се крият от търговците и по какво се познават,като имам парите ше може ли някои от вас да доиде с мен да разгледаме и да ме посаветва кое е стока и кое,мисля да доида до София и да разгледаме по автокъщите какво що има,и така нататък.
Благодаря предварително за разбирането!
С уважение: Костадинов
нов съм!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 05 Юли 2007, 21:37

Здравей колега и добре дошьл!
Ще се опитам да ти отговоря на някои вьпроси!
1.Пробвай тьрсачката-има много писано за двата модела.
2.Има части.
3.Разхода в София варира от 10 до 15 на сто според зависи от колата трафика и шафьора.
4.Дали можеш да ги поддьржаш?! Това е вьпрос на който ти знаеш отговора! Но сьс заплата до 500лв. е трудно!
5.Колко струват?! Мисля че трябва да имаш поне 6000лв.
6.Дефекти? Задьлжително в сервиз кьдето разбират от БМВ
7.Не мисля че някой ще се ангажира с тьрсене и препорька! Е може някой и да се навие за пари.....
8.Успех... :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin

Re: Може ли малко помощ,относно...

Мнение от MoToPuCT » 05 Юли 2007, 21:38

jikata_1 написа:... 320 или 318ис 95 година ...

Добре си се ориентирал! Моето мнение - шестака си е шестак, вади страшен звук, така че ако целта е да си гъзар това е твоя избор! Но ако ще питаш за цени, разход и т.н. BMW не е за теб. Дори и на икономичен и сдържан шофьор като мен щом му дойде вдъхновението мята по 17/100.

Потребител
Аватар

Мнение от jikata_1 » 05 Юли 2007, 21:55

Попитах ви относно цените,за да мога да си правя сметаката и аз,а сам решил да е BMW защото качеството там е безкомпромисно,не са като повечето коли като мине 10 000км в БГ и да тракат кори,таблао,страшно много дразни това,сега карам деруга марка кола,която я взех на 73 000км реални докарана от Швеицария,ами сега е на 95 и нещо,98 година е,и започва да се разхлопва и ме дразни много,само ще ви кажа че машинка за ел.стъкло е 180лв,без работата,едвали на BMW от тази година която сам се насочил аз е по скъпо?гледах 1 за 5400 95 4 врати,с екстри,на снимките беше добро,пак казвам на снимките,ще се търся нещо такова,но пак ви казвам качеството преди всичко,ще продължавам да си търся нещо за мен,а относно това че дочух че пак ще вкарват нещо като еко такса,или данък не съм сигурен която е 800лв независимо каква кола вкарваш,дали опел или бмв маи ще влиза в сила скоро време?някои знае ли нещо по въпроса?
с увважение Костадинов
нов съм!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 05 Юли 2007, 22:08

Разгледаи се из форума доста коли се продават

Потребител
Аватар

Мнение от петров777 » 05 Юли 2007, 22:32

Приятел, първо здравей и добре дошъл в най - добрия форум на най - добрата марка BMW! :welcome: Няколко съвета:
1. Седни пред компютъра и прочети техническите въпроси за моделите и различните двигатели, проблемите които имат момчетата и тяхното отстраняване (засягат се и сервизите , в които се отстраняват и т.н.), ползвай търсачката най отгоре!
2. През това време огледай поне 10тина коли, по възможност с човек, който има такава кола за да ти даде съвет а и да придобиеш представа за работата и , за оборудването като подхождаш към тези коли като скептик и проверяваш всичко.
3. След като си натрупал информацията , която те интересува и визуални впечатления ги съпостави с финансовите си възможности и тогава вземи решение за покупка ( имай впредвид, че за всеки продавач колата му е перфектна :mhihi: ) Моят съвет е този процес да е поне месец, за да може всичко да ти отлежи в главата и решението ще дойде само. И ако намериш добра кола , те чакат доста приятни емоции!
(Не забравяй да почерпиш :have one: )

Назад към E36