Проблем ел.стъкло.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 320D 2001
Мечтае да кара: M Power

Проблем ел.стъкло.

Мнение от ceno83 » 03 Юли 2007, 9:44

Най-накрая свалих дясната кора и се оказа че механизмът ми си работи без проблем. Проблемът е че като вдигам стъклото и не върви по права линия на горе а от задната страна излиза от водачите и се вади от водачите си... Пробвах да го регулирам пак така.. Дали проблема е във водачите на ел. стъклата или има как да се оправи това. Един майстор ми каза нов механизъм , но според мен не успя да го оправи и се опита да замаже положението. Иначе всичко си бачка и моторчето и целия механизъм вдига стъклото. Помогнете моля ви.
,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Re: Проблем ел.стъкло.

Мнение от vld » 03 Юли 2007, 11:55

ceno83 написа:Най-накрая свалих дясната кора и се оказа че механизмът ми си работи без проблем. Проблемът е че като вдигам стъклото и не върви по права линия на горе а от задната страна излиза от водачите и се вади от водачите си... Пробвах да го регулирам пак така.. Дали проблема е във водачите на ел. стъклата или има как да се оправи това. Един майстор ми каза нов механизъм , но според мен не успя да го оправи и се опита да замаже положението. Иначе всичко си бачка и моторчето и целия механизъм вдига стъклото. Помогнете моля ви.

Водачи и регулаж не е трудно ще се справиш и сам.
Водачите ако са криви търси други фтора употреба , а и прегледай гумените уплътнения дали нямат скъсано.Механизма ако не е счупен няма за какво да го сменяш ;)
Изображение

Назад към E36