Вашите мнения и препоръки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Вашите мнения и препоръки
Здравейте на всички. От 2 мес. и аз подкарах един красавец (поне според мен). до този момент нищо не съм пипнал по колата. Да чукна на дърво много съм доволен. БМВ-то ми е Е36, 93г. , М40, 1600 кубика. По принцип не съм много от тия дето натискат здраво, но искам винаго когато ми се наложи в някоя ситуация на пътя да мога да разчитам на колата, а мисля, че БМВ-е точно такава кола.
Искам моя БАРИ (аз си кръщавам колите
) да бъде поддържан максимално добре.
За това искам да питам някой знае ли нещо за сервиза в Обеля ( на Ники). Много ми го хвалят и мисля скоро там да сменям ремъци, ролки и т.н там. А и не само за това.
За сега чао от мен. Много съм доволен, че и аз вече съм с БАВАРЕЦ, както и това, че има и хора като вас момчета, които сте направили и поддържате този сайт този сайт и че на всеки въпрос във форумите има много отговори с желание за помощ.
Искам моя БАРИ (аз си кръщавам колите

За това искам да питам някой знае ли нещо за сервиза в Обеля ( на Ники). Много ми го хвалят и мисля скоро там да сменям ремъци, ролки и т.н там. А и не само за това.
За сега чао от мен. Много съм доволен, че и аз вече съм с БАВАРЕЦ, както и това, че има и хора като вас момчета, които сте направили и поддържате този сайт този сайт и че на всеки въпрос във форумите има много отговори с желание за помощ.
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Добре дошъл
Като за начало потърси информация във форума
Може ориентировъчно да кажеш и от кой квартал си, за да може някой от форума да помага

Като за начало потърси информация във форума

Може ориентировъчно да кажеш и от кой квартал си, за да може някой от форума да помага

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-

"...но искам винаги когато ми се наложи в някоя ситуация на пътя да мога да разчитам на колата, а мисля, че БМВ-е точно такава кола."Добре казано

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Vlado Sky Fox
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36, E87
- Мечтае да кара: McLaren F1
9 мнения
• Страница 1 от 1