Последните случки с купето :)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

триногата
Аватар

Последните случки с купето :)

Мнение от Andronoff » 29 Юни 2007, 18:14

Миналата седмица реших да ида на баланс, щото случайно забелязах, че на задната дясна гума е паднало оловото. Отивам аз, давам 14 лева, балансират ми 4-те колела. В понеделник тръгвам към морето и представете си очудването ми, когато усетих, че не ми вибрира волана при спиране от скорост > от 100 км/ч :shock: Преди винаги си потреперваше, ама аз си мислех, че е от криви дискове, ама явно не е, затова балансирайте се :mhihi:
Втората случка е от тази сутрин - моята кола е без подлакътник, на негово място има кутия за аудио касети, с 6 "чекмеджета" вътре, да, ама аз прецених, че касетки не ми трябват и махнах "чекмеджетата" и си го ползвам като жабка - мокри кърпички, сухи кърпички (ще има ли свършване, ще има и бърсане :mhihi: :mhihi: ) и цигари... Влизам в колата сутринта (а тя от 3-4 дни не е карана и седи на слънце) и гледам нещо зелено на седалката ми... не му обърнах внимание, джаснах го. Сядам, оглеждам се и ... навсякъде такива зелении, оказало се, че имало зелена запалка от 20 стинки в така наречения "касетник", която от жегите е експлоадирала, резултата е дребни зелени парчета из цялата кола, мокри и сухи кърпички като конфети, капака на "касетника" изхвърчал, самия касетник също изхвърчал, абе с други думи - сичко дроб :mhihi:

Изводите - балансирайте си гумите и не оставяйте запалки в колата, може да има лоши последствия :mhihi:
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 29 Юни 2007, 18:55

преди 2 дена и на мене ми се случи това със запалката :mhihi:

Назад към E36