Шперо?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Andronoff
- триногата
-
Шперо?
Тъкмо си свалям колата от подемник, ходих да балансирам гуми и докато беше качена, завъртях задно ляво колело, ефект никакъв... Завъртях задно дясно и лявото започна леко да помръдва
Туй ме озадачава, щото ако беше шпер, като въртя едното, трябваше да се върти и другото, нали? Залягал съм под колата, гледал съм за табелка на дифа, ама не съм виждал такава, особено пък да пише "S....." на нея... И си седя ся тука и си се чудя що така и реших да питам..
Възможно ли е пък да е било шпер, ама да се е прецакал вече..? Ако е така как се разбира разваления шпер?
Някой ако има идея, да казва, колата е е36, 320, с М50ТУ, ВИН-а е JA52884

Някой ако има идея, да казва, колата е е36, 320, с М50ТУ, ВИН-а е JA52884
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
А на коя посока помръдна? С отворения диф като мръднеш едната гума и другата се мръдва ама в обратната посока (или изобщо не мърда
), а с шпера в същата.

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Andronoff
- триногата
-
В същата посока май мърдаше, ама не се въртеше другото колело, а просто мърдаше .... А и като ми свалиха задните гуми си въртях дисковете на ръка и се чуваше стържене някакво... ? 

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Обнадеждаващо
При мен на Е30-ката докато беше още жив шпера, беше така: едната задна гума е на земята , другата е във въздуха: тази, която е във въздуха успяваш да я въртиш на ръка, но се усеща усилието и стърженето в дифа.. А когато и двете са във въздуха която и да хванеш другата се върти плътно с нея, в същата посока.
Просто блокажа му не е толкова силен и се преодолява на ръка като ползваш гумата за Лост
Иначе като е свален на ръка от фланците на полуоските абсурд да го преодолееш - фланците седят като заварени един за друг.

Просто блокажа му не е толкова силен и се преодолява на ръка като ползваш гумата за Лост

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Andronoff
- триногата
-
кви са признаците на умрелия/умиращия шпер?
5 мнения
• Страница 1 от 1